Tudnátok egy olyan lányra szűzként tekinteni, aki úgy vesztette el, hogy megerőszakolták?
Figyelt kérdés
Persze nem történt velemi semmi ilyesmi, csak kíváncsiságból kérdezem.2013. szept. 7. 17:57
3/21 anonim válasza:
nem érdekel engem ez a szűz kérdés
5/21 Christiano Ronaldo válasza:
Nem, mert szigorúan véve már nem szűz, de hogy különbséget nem tennék úgymond "tisztaság" terén egy ilyen és egy szűz lány között az teljesen biztos.
7/21 anonim válasza:
Egyáltalán minek kell a nőként bárhogy is tekinteni, ha nem nőként? Kit érdekel, hogy szűz-e vagy 40 pasival szexelt? Ha érdekel a csaj, akkor nőként tekintek rá, nem valami idióta jelzőként.
8/21 anonim válasza:
Igen!
Az én gondolkodásom szerint csak az számít szexnek amit akarnak.
9/21 anonim válasza:
Én inkább azon gondolkozok, hogy egy ilyen lány kívánna-e egyáltalán még férfit... Amúgy szűzként nem tekintenék rá, mert nem az, de nem is zavarna, mert nem ő tehet róla. Én inkább sajnálnám és a jövőben a széltől is óvnám.
"Persze nem történt velemi semmi ilyesmi, csak kíváncsiságból kérdezem." Biztos? Ma már másodszor olvasom ezt... :/
10/21 anonim válasza:
#9 Mert ha saját döntéséből "nem lenne már szűz", akkor az zavarna?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!