Tudnátok arra a lányra szűzként tekinteni, aki csak análisan csinálja, vaginálisan nem, arra hivatkozva, hogy meg akarja őrizni a szüzességét?
Akkor veszíti el valaki a szüzességét, ha vaginálisan szexel, de én nem tudnék egy ilyen lányra szűzként tekinteni, hisz lehet hogy csak análisan, de akkor is szexuális életet élt.
Mit gondoltok?
Ez a legnagyobb baromság amit máma hallottam.
Szerintem az kéne a szüzesség definiciójának lennie hogy:
"ha egy ember akármelyik testnyílásába behatol egy másik ember akármelyik testrésze, akkor az nem szűz többé."
Nem.
De amúgy,amit az első ír,az se teljesen jó.
Ismerek olyat,aki nyálas ujjal nyúlt,szivatásból,valaki fülébe,de az azért nem szüzesség elvétel :D
Nem. Az ilyeneket hívják szűzkur.vá.nak.
Ez baromság. A szűzhártya csak 1 dolog, a szűzhártya elvesztése és a szüzesség(!) elvesztése -szvsz- nem mindig függ össze.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szuzesseg__4780..
Ez a lány mégis elhiszi magáról..
De akkor megbeszéltük :D
Számomra a szűz = érintetlen. Tehát ha elszakad sporttól vagy lovaglástól a szűzhártyája, akkor a szememben még szűz. De ha orálozott vagy análozott vagy csak kézimunkázott (azaz bármilyen létező szexuális cselekedetben része volt, még ha csak latexruhában korbácsolt is), akkor a szememben eredeti szűzhártyával sem lesz szűz.
Talán a nyelves csók a kivétel. De azt sem mindenféle ismeretlennel bulikban, meg poénból üvegezéskor hanem olyannal, aki érzelmileg jelentett is neki valamit csak éppen rosszul választott, kiderült hogy egy ro hadék ezért nem jutottak a szeretkezésig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!