Ha egy lányt análisan megkefélnek, akkor elveszíti a szüzességét?
Figyelt kérdés
A barátnőmet a volt pasija análisan megkefélte, de a pun.ciba nem dugta be a farkát. Ettől elveszítette a szüzességét? 16/F2011. máj. 1. 15:38
1/9 anonim válasza:
Hát ez olyan mint a petting. Szerintem már régen nem szűz, de azért csinálájk mert féltik a szüzességüket. Szóval az én felfogásom szerint már nem szűz, de a szűzhártyája még nem szakadt át.
2/9 anonim válasza:
análisan tizen x évesen? ehhez gratulálni tudok
3/9 anonim válasza:
miért ne lehetne tizen x évesen kipróbálni az anális szexet? ha megteszik a kellő óvintézkedéseket (higiénia, sikosító stb), semmi gond nem lesz belőle.
4/9 A kérdező kommentje:
2-ik. Én is felháborodtam. Ki is dobtam a barátnőmet. :(
2011. máj. 1. 16:01
5/9 anonim válasza:
dehogy veszíti el!!!!
Nem ismeritek a női logikát?
Teljesen mindegy mit csinál egy nő, sokszor még a rendes szex is ki van magyarázva, hogy "áhh én még szűz vagyok, mert teliholdkor csináltuk a barátommal, meg nem rakta be csak félig!"
6/9 anonim válasza:
Bődületes nagy álszentség ez...persze,gyakorlatilag még szűz,hiszen nem járt pénisz a punciban,de így megőrizni a szüzességet...no comment
7/9 anonim válasza:
Szerintem ez durvább mint a szüzesség elvesztése XD Azért ez általában már a felsőbb szint szokott lenni, nem a start vonal, de mindenki azt csinál, amit akar :D
8/9 A kérdező kommentje:
És a legdurvább, hogy hazudott. De most már tárgytalan, mert szakítottam vele.
2011. máj. 1. 18:04
9/9 anonim válasza:
Jó nagy hülye vagy.
Azért még egy darabig még nem jön más illett volna kúrogatni:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!