Tudnátok egy olyan lányra szűzként tekinteni, aki úgy vesztette el, hogy megerőszakolták?
Figyelt kérdés
Persze nem történt velemi semmi ilyesmi, csak kíváncsiságból kérdezem.2013. szept. 7. 17:57
11/21 A kérdező kommentje:
Biztos :) Szűz vagyok, barátom sem volt, és szerencsére nem volt élményem nemi erőszakhoz hasonló szörnyű élményben.
2013. szept. 7. 18:09
12/21 anonim válasza:
Bár én lány vagyok, de szerintem ezt a kérdést úgy kéne értelmezni, hogy a fiú vigyázna/figyelne-r rá mint pl egy szűzre. És szerintem egy normális férfi ezt tenné.
13/21 anonim válasza:
Hülye a kérdés, már bocs.
Minek kellene úgy tekinteni rá, simán normális emberként kell rá tekinteni, s finomabban kéne tenni, amit kell, főleg ha tudod, h mi történt vele.
14/21 Komplikato válasza:
7-es le lett pontozva, pedig igaza van. 100%-ig egyetértek. Ha nem tekintesz rá úgy mint szűzre, akkor nem érdemel törődést, odafigyelést és gyöngédséget vagy mi?
15/21 anonim válasza:
14#
Szerintem ezért lett lepontozva:
"Kit érdekel, hogy szűz-e vagy 40 pasival szexelt?"
Nem mindegy, mert az egyiknél figyelni kell, gyengédnek stb nek kell lenni. A másikat meg simán falhoz lehet vágni, vagy feltenni a konyhapultra és egy gyors heves szexet lenyomni.
16/21 anonim válasza:
12-es: Egy normális férfi bármelyik nőre vigyázna/figyelne, nem csak egy megerőszakolt csajra/szűzre.
17/21 Missi_Key válasza:
hát én lány vagyok, de nem. az más kérdés h tapasztalatlan meg h majd a partnere úm szűzként kell h kezelje, de attól még nem az.
18/21 anonim válasza:
az a lány úgymond... lelkileg szűz. Úgyhogy ha tudja, tudná róla a párja, akkor sokkal óvatosabb lenne mint egy átlag szűz lánnyal.
19/21 anonim válasza:
igen ő szűznek számít a szempontombol
20/21 anonim válasza:
#3: akkor miért a szüzesség kategóriában keresel kérdést? :D
A kérdésre válaszolva: igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!