16éves szűz lány vagyok de van egy barátom akivel már beszélgettünk a dologról de félek! Van rá okom? Szeretem nagyon ő is engem mire figyeljünk? Őt megerőszakolták úgy vesztette el!
Figyelt kérdés
2014. máj. 25. 20:48
1/11 anonim válasza:
Fiút hogy tud megerőszakolni egy ellenkezőnemű?:D
2/11 anonim válasza:
Van egy barátod, vagy konkrétan van barátod, párkapcsolatod? Ez nem mindegy... Amúgy meg el nem tudom képzelni, hogyan erőszakolták őt meg, maximum a popsijába... és attól ő még ugyanúgy szűz lehet.
3/11 anonim válasza:
Ágyhoz kötözi, teletömi viagrával és hívja az összes lányismerősét. :P
4/11 anonim válasza:
lehet,hogy egy pasi volt..........
szegény pára
itt olvass vissza vannak nagyon jó leírások erre,de a net is tele van ilyesmivel
5/11 anonim válasza:
Hát nem tudom... elég kicsi az esélye az ilyesminek, de ha mégis, nem hiszem, hogy annyira büszke rá, hogy még hirdeti is...
6/11 anonim válasza:
Lehet, hogy férfiak erőszakolták meg a barátját.
....
Egy kicsi félsz természetes ilyenkor, de ha nagyon félsz, akkor még várjál vele.
7/11 anonim válasza:
De ha férfiak is erőszakolták meg... ennek aztán igazán semmi köze nincsen ahhoz, hogy ő szűz-e abból a szempontból, amilyen szempontból egy lányt érdekelhet a dolog... Szóval teljesen abszurd az egész sztori, egy fiú sem fogja elmesélni az ilyen élményét, csak akkor, ha az tényleg releváns...
8/11 anonim válasza:
Amúgy nincs okod a félelemre, pontosan mi is az amitől félsz?
9/11 A kérdező kommentje:
Én attól félek mi van ha azt mondja najó nem téged kereslek szia vagy ha azt mondja nem vagyok jó de a fájdalomtól is félek kicsit
2014. máj. 25. 21:02
10/11 anonim válasza:
"Én attól félek mi van ha azt mondja najó nem téged kereslek szia" Szerintem, amíg egyáltalán felmerül benned ilyen félelem, hogy eldob téged abban az esetben, ha nem jön be a veled való szex, akkor NE tedd meg!
Csakis olyan pasival tedd meg, akiben TELJES MÉRTÉKBEN megbízol.
Más nem érdemli meg.
De ez csak egy jótanács. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!