Fiúk, Lányok! Ti hogy gondoljátok, egy szűz partner a jobb vagy már a tapasztalat szerzetebb?
A szex nem a tapasztalat miatt lesz jó. attól jó, hogy ki mennyire nyitott, a két fél mennyire kompatibilis, és mennyire figyelnek oda egymásra.
Két tapasztalt szerető között is lehet a szex szar, ha nem illenek össze, vagy nem foglalkoznak egymással.
értem :) eléggé megoszlik a vélemény.
igazabol kutatas celjabol tettem fel a kerdest, mert sokan azt valljak hogy az elso szexualis egyutt let az embert lete vegeig kiseri, legmarad benne. kivancsi voltam ti is igy ondoljatok e. :) azert a szuz kategoria mert akkor csak vletek csinalja, a tapasztaltabb mar massal is volt, es mi van ha kozben hasonlitgat titeket korabbi partnerhez mert megmaradt benne...erdekes :)
johetnek meg valaszok
Mindkettővel volt tapasztalatom.
Az egyetlen férfi aki valaha ki tudott elégíteni már az elejétől a férjem, aki velem vesztette el a szüzességét.:) Ezért is éltem át életem első orgazmusát elég későn, 24 évesen...Pedig akkor már 5 éve aktív voltam szexuálisan. Már amikor volt párom.
Már majdnem 21 volt amikor összejöttünk. 1,5 hónapja jártunk együtt amikor betöltötte a 21-et. Az első két menetnél nem is élvezett el pedig mindkettő jó egy órás volt (izgult szegényke:)
Másnap: a 3.-4. menetnél már minden rendben volt. 20 perc fél óra kb míg elélvezett. Ez azóta is ennyi idő.
2 hét után feküdtünk le először. A harmadik héten a kezével simogatás útján elérte nekem a csikló orgazmust amit azelőtt senki! Másnap nyelvvel is.:)
A hüvelyi orgazmusra kicsit többet kellett várni. Bár engem őszintén nem érdekelt... csak élveztük a szexet. 15 hónap kellett hozzá:) ezt sem éltem át soha senki mással.
Nem bénázott. Talán annyi hogy az első szeretkezéskor kb 2x kicsúszott mozgás közben a pénisze, de korrigáltuk és utána már nem volt gond. De ez bárkivel előfordulhat. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!