Nem merem elmondani a srácnak akivel randizom hogy szűz vagyok, mit csináljak?
Most is itt van nálam, ez a második együtt töltött éjszakánk. Már az elsőn is szexet akart,de azt mondtam még korai. Most is úgy készült sztem hogy szexelünk, de nem tudom elmondani neki hogy szűz vagyok, mert egyszerűen soha nem olyan a helyzet, annyira hülyén venné ki magát. És még csak nem is sejti. Ráadásul bizonytalan is vagyok, mert nem járunk még. Úgy érzem most már nagyon "szorul a hurok". Mi legyen???
18/L
Mondd el neki..
Az jobb ha majd eljutottok az agyig es ugy beled dof, felsirsz fajdalmadban mert nem tudta? Na latod h nem..mondd csak el neki :)
Én a srác helyében azt hinném, hogy már régen nem vagy szűz. Nem jártok, de egy randin együtt aludtok? Én nem vennélek komolyan.
Ja és mondd el neki.
szerintem meg nem kell elmondani, én is elég későn vesztettem el és én se mondtam el (soha) az első barátomnak (akivel amúgy 2 évig voltam együtt), hogy ő vette el a szüzességem.
ha készen állsz rá, akkor menj bele és annyit mondj,hogy "óvatosan, mert rég nem voltam senkivel" - ennyi. és akkor majd óvatos lesz és nem vág alád. egyszer túl kell esni rajta, nem olyan nagy történet!
De hogy várjak a dologgal úgy, hogy ő már szeretné? Akkor minden alkalommal ha találkozunk vissza kell utasítanom. Amúgy pont az is a baj, hogy úgy gondolom nem szerelmes még belém, de olyannal akarnám az elsőt, akivel szeretjük egymást. Viszont nincs idő megvárni hogy kialakuljanak az érzelmek, mert ő folyton azt akarja. Én is vágyom rá, de közben félek hogy megbánom. Lehet itt is hagyna ha lefeküdnék vele, fogalmam sincs, nem bízom meg benne teljesen. De nagyon szeretek vele lenni és nekem vannak már komolyabb érzéseim felé.
Úgy én nem akarom az elsőt hogy nem tudja a másik. Sztem azért kiderülhet akkor is ha óvatos. Meg valahogy nem így képzeltem az elsőt hogy eltitkolom a fiú előtt. Azért nekem jelent valamit ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!