Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szub lányok, mit vártok el egy Dom-tól?
Figyelt kérdés
2016. febr. 13. 10:09
1/8 anonim válasza:
hogy irányítson, de figyeljen azért rám és ha szólok hogy valami nem jó akkor tényleg hagyja abba, ne csak durva tudjon lenni, hanem néha gyengéd is.
2/8 anonim válasza:
Empátia, jó dolog ha a szexben uralkodik felettem de a hétköznapi életben már más a helyzet, ha el tudja különíteni a kettőt annak örülnék, meg tényleg, hogy ha azt mondom Állj! (vagy ami éppen a biztonsági szó) akkor kérdés nélkül megáll, mert nem jókedvemben mondom.
3/8 anonim válasza:
Legyen kemény, de azért tudja hol a határ, ha szólok neki álljon le
4/8 anonim válasza:
rátudjam teljesen bízni magam
tudjon olvasni a tekintetemből
ismerje a testem és a reakcióimat
tudja hol vannak a határaim
szője át az életem ezzel úgy h meghagyja a szabadságom
képes legyen kilépni a dom szerepből és átadni magát nekem
emellett egyenrangú félként kezeljen
6/8 A kérdező kommentje:
#5 majdnem :D csak a dóm az nem egyenlő a dommal, meg a sub se a szubbal. Nem fegyverekről és épületekről van szó, hanem szubmisszívekről és dominánsokról.
2016. febr. 13. 11:40
7/8 anonim válasza:
Aki ilyen kalibert keres az ide írhat.
8/8 anonim válasza:
Nyilván fontos támasz a "menekülőszó". Igaz bármi is volt eddig a menekülő szó még soha nem mondta ki senki :)), talán eltaláltam a megfelelő tempót, arányokat oder megbíztak bennem annyira, hogy kivárták mi sül ki belőle avagy valóban Dom vagyok és nem egy öncélú, önző szadista állat (a két dolog ég és föld), a későbbiekben meg már nem is volt rá szükség. Ennek ellenére illetve pont ezért úgy vélem -főleg az első pár együtt-lét során -egy menekülő szó biztonságot adhat.
45F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!