Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit vártok el egy fiútól?
Külső: Fehér, legyen rajtab bmw jel
Belső: Bőrülés, klíma,
Külső: pont a napokban vettem eszre,hogy nekem csak azok a fiuk tetszenek,akiknek nagyon szep a fogsoruk:DD furcsa...de tenyleg...a tobbiben nincsenek nagyobb "kikoteseim "..legyen nalam magasabb..mas nincs h legyen ilyen haju stb..ha megtetszik ,akkor megtetszik...de szeretem ,ha valaki sportos
Belso: ugye a legfobb ,hogy megtudjon nevettetni..nalam ez a legfontosabb...mas most nem jut eszembe:)
16/L
Mindenképpen legyen magasabb nálam, meg nem árt ha valamennyire sportos. Arcra hát igazából mindegy... Tetsszen, de egyébként engem inkább a magabiztosság fog meg egy fiúban. Ha ő elhiszi akkor én is. :)
Belsőre magabiztos, kedves, legyen jó humora meg ilyenek. Ne legyen beszari, szeretem ha van személyisége, hobbijai, és véletlenül se adjon nekem mindig igazat. Az lelombozó. Ismertem olyan srácot, aki sose tudta mit mondjon, hogy tetsszen nekem az amit mond. Önmagának mondott folyton ellen, idegesítő is volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!