Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok ti mit vártok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit vártok egy kapcsolattol?

Figyelt kérdés
Amikor elkezdtek randizni meg ilyenek mit vartok mikor legyen az elso csók mikor feküdnétek le a faszival meg úgy álltalában mit kerestek egy kapcsolatban. Mondjuk népszerűséget vagy pénzt vagy mit? Mert az a helyzet hogy nem egy kapcsolatom ert ugy veget hogy fogalmam cmsincs mit rontottam el megis vege lett.
2015. dec. 15. 10:45
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Pénzt??lol...nem.Általában kölcsönös szeretetet/szerelmet és megértést , bizalmat plusz sok közös kalandot és jó élményt keresek.Az hogy milyen gyorsan halad egy kapcsolat az szerintem abszolút emberfüggő , az a fontos hogy ha ez egyik fél még nem áll készen bizonyos dolgokra a másik ne erőltesse.
2015. dec. 15. 11:06
 2/16 A kérdező kommentje:
Ok szóval kalandot. Az mit jelent? Közösen bicajozni vagy hegyet mászni vagy állatkert vagy mi? Amúgy ez pénzbe kerül. Azt meg mikor fogjátok közölni hogy készen álltok? Mivel egyszer túl gyors egyszer tul lassu. Akkor mikor akartok akármit miután a faszi rátok költött nemtom mennyit aztán kitaláljátok hogy ez nektek gyors vagy lassu?
2015. dec. 15. 11:10
 3/16 anonim ***** válasza:
Pénzbe kerül..ez jó :D az hogy kajálsz banyek az is :D attól hogy egy pár egyik fele élményt szeretne még nem a pénzre hajt csak azért , mert nagyrészt azzal lehetne...a biciklizésben mi a pénz ember? Hogy megállsz fagyizni? Azta rohadt...
2015. dec. 15. 11:36
 4/16 A kérdező kommentje:
biciglizeshez kell bicigli. Amennyiben egy helyen laknak akkor vagy el kell fuvarozni az ő biciglijét vagy bérelni kell neki. :D te zseni
2015. dec. 15. 11:42
 5/16 A kérdező kommentje:
× nem egyhelyen laknak
2015. dec. 15. 11:42
 6/16 anonim ***** válasza:
Én szeretem megosztani a költségeket, ha valaki elvárja hogy mindent fizess az szerintem elég csúnya kihasználás.Ha készen állok azt elég egyértelműen jelzem általában.
2015. dec. 15. 11:43
 7/16 A kérdező kommentje:
Meg nembeszélve a belépőkről a mozijegyről meg egy csomó szarság amit csak miatta csinálsz miután benyögi ez neki gyors. Nekem meg a tzsv gyors te meg lassu vagy ilyen felfogással. Mi a tökömet várnak egy kapcsolattol. Mert energiavámpírok nem adnak semmit vissza a szeretetből csak követelnek.
2015. dec. 15. 11:45
 8/16 A kérdező kommentje:
6 az rendben lenne ha ilyennel találkoznék csak eddig egy ilyet sem ismertem
2015. dec. 15. 11:46
 9/16 anonim ***** válasza:

Na vajon miért lett vége...

Nálad zsugoribb embert még nem láttam. Mi lenne, ha egy lányra nem befektetésként tekintenél? Oké, hogy csóró vagy, de ezt így nem kellene szerintem.

Volt már nekem is olyan ismerősöm, aki szakítás után azt mondta: "Jaaj pedig annyi pénzt ráköltöttem...és mégis..."

Az ilyet nem tudom megérteni.

2015. dec. 15. 11:57
 10/16 A kérdező kommentje:
Vissza akarom kapni amit befektettem. Pénzt idöt egyebek. Amúgy nem vagyok csóró de nem szórom a pénzem ha nem kapok érte semmit. Akkor nem érdekelne mennyibe kerül ha viszonozná. Kidobni az ablakon viszont sok.
2015. dec. 15. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!