Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Lányok ti mit vártok egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti mit vártok egy kapcsolattol?

Figyelt kérdés
Amikor elkezdtek randizni meg ilyenek mit vartok mikor legyen az elso csók mikor feküdnétek le a faszival meg úgy álltalában mit kerestek egy kapcsolatban. Mondjuk népszerűséget vagy pénzt vagy mit? Mert az a helyzet hogy nem egy kapcsolatom ert ugy veget hogy fogalmam cmsincs mit rontottam el megis vege lett.
2015. dec. 15. 10:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Barátom és én egyformán csórók vagyunk (szóval nem szórtunk ki milliókat a kapcsolatunkra) Mégis 4 éve vagyunk együtt...a pénz nem jelent semmit.

Szerintem más körökben kezdjél el mozogni. Amúgy tényleg vannak olyanok, akik élvezik azt, hogy viszik őket ide-oda, közben meg barátként tekintenek a srácra.

Na az ilyet kerüld el :)

Persze, ha a most "divatos" tucatlányok tetszenek, akkor ne csodálkozz, ha ilyenek történnek veled :)

2015. dec. 15. 12:13
 12/16 anonim ***** válasza:
Hallod a helyedben nem is csodálkoznék ha egyedül maradsz mint a kisujjad..neked egy nő befektetés a p.nához..de ehhez szerszámnak is kell lennie...mert a többi hiába van meg...
2015. dec. 15. 12:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Minden egy befektetés. Ha alszom az is mivel akkor kipihent leszek. Amikor eszrm az is hogy mennyire egészséges etelt eszem. Ha nem a pénz a lényeg akkor mit vártok. Hogy indult a ti kapcsolatotok négy év távlatábol. Utolsonak meg nagy a szája. Hidd el a méretem rendben van.
2015. dec. 15. 12:17
 14/16 anonim ***** válasza:

Most nem akarok elcsépelt dolgokat mondani, de csak annyit várok, hogy szeressen, tiszteljen és megbecsüljön. Ennyi. Én ugyanúgy szeretem, tisztelem és megbecsülöm :) Na meg hát a közös célok is fontosak. Aki csak szórakozni akar, az alapból felejtős.

Nekünk teljesen átlagosan indult a kapcsolatunk. Iskolában meglátott néha beszélgettünk, majd elhívott randira. (Kisvárosban élünk igazából nincs is sok lehetőség pénzszórásra :D) Egy étterembe mentünk (nem drága, de hangulatos). Sokat beszélgettünk, nevettünk, utána pedig hazakísért. Második randin eljött elém (gyalog-kocsi nincs), kaptam egy szál rózsát és elmentünk sétálni, fagyizni. Harmadik randin is csak sétáltunk, valami utcai árusnál vettünk kaját...és csak beszélgettünk, beszélgettünk...és ennyi, egymásba szerettünk :) A harmadik randi után megbeszéltük, hogy nagyon tetszünk egymásnak és szeretnénk, ha ez komolyabb lenne. És komolyabb lett, rá két hétre már a szülőknek is bemutattuk egymást :D

Igazából azóta is maradtunk az egyszerű dolgoknál és felváltva fizetünk. Egyszer én hívom meg őt, másszor ő hív meg engem. Meg szoktuk lepni egymást APRÓ ajándékokkal. Mondjuk a boltban gondolok rá és viszek neki egy csokit. Vagy beugrok a cukrászdába sütiért. Ilyenek.

Az ünnepek is ilyenek, mindig csak apróságot veszünk egymásnak. Most kötni fogok neki valamit. Szóval ilyen a kis csóró, de boldog életünk :)

2015. dec. 15. 12:40
 15/16 anonim ***** válasza:

Az igen öcsém:D Egyrészről, ha lennél olyan kreatív, akkor tudnál úgy időt tölteni egy lánnyal, hogy nagyon minimalizálod a kiadást, viszont ezzel párhuzamban ugyanolyan jól boldoggá tudod tenni.

Tudod hiába fektetsz valakibe pénzt, amit energiával kerestél meg, VAGY a szüleid(ami ilyen esetben már nevetséges, hogy felmerülhet nálad a pénz fogalma, mikor nem is a saját kezeddel keresed, nem tudod a valódi értékét), ha nem tudsz érzelmeket is belevinni a kapcsolatba.

Ha pénzben megtérülő "szolgáltatást" szeretnél, amit a nők tudnak nyújtani, akkor te nagyon nem barátnőt keresel, sokkal inkább k*rvát..

2015. dec. 15. 15:42
 16/16 anonim válasza:
A 11-t olvasd el, ha kell, többször is.Talán rájössz a lényegre.
2015. dec. 27. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!