Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit vártok egy kapcsolattol?
Barátom és én egyformán csórók vagyunk (szóval nem szórtunk ki milliókat a kapcsolatunkra) Mégis 4 éve vagyunk együtt...a pénz nem jelent semmit.
Szerintem más körökben kezdjél el mozogni. Amúgy tényleg vannak olyanok, akik élvezik azt, hogy viszik őket ide-oda, közben meg barátként tekintenek a srácra.
Na az ilyet kerüld el :)
Persze, ha a most "divatos" tucatlányok tetszenek, akkor ne csodálkozz, ha ilyenek történnek veled :)
Most nem akarok elcsépelt dolgokat mondani, de csak annyit várok, hogy szeressen, tiszteljen és megbecsüljön. Ennyi. Én ugyanúgy szeretem, tisztelem és megbecsülöm :) Na meg hát a közös célok is fontosak. Aki csak szórakozni akar, az alapból felejtős.
Nekünk teljesen átlagosan indult a kapcsolatunk. Iskolában meglátott néha beszélgettünk, majd elhívott randira. (Kisvárosban élünk igazából nincs is sok lehetőség pénzszórásra :D) Egy étterembe mentünk (nem drága, de hangulatos). Sokat beszélgettünk, nevettünk, utána pedig hazakísért. Második randin eljött elém (gyalog-kocsi nincs), kaptam egy szál rózsát és elmentünk sétálni, fagyizni. Harmadik randin is csak sétáltunk, valami utcai árusnál vettünk kaját...és csak beszélgettünk, beszélgettünk...és ennyi, egymásba szerettünk :) A harmadik randi után megbeszéltük, hogy nagyon tetszünk egymásnak és szeretnénk, ha ez komolyabb lenne. És komolyabb lett, rá két hétre már a szülőknek is bemutattuk egymást :D
Igazából azóta is maradtunk az egyszerű dolgoknál és felváltva fizetünk. Egyszer én hívom meg őt, másszor ő hív meg engem. Meg szoktuk lepni egymást APRÓ ajándékokkal. Mondjuk a boltban gondolok rá és viszek neki egy csokit. Vagy beugrok a cukrászdába sütiért. Ilyenek.
Az ünnepek is ilyenek, mindig csak apróságot veszünk egymásnak. Most kötni fogok neki valamit. Szóval ilyen a kis csóró, de boldog életünk :)
Az igen öcsém:D Egyrészről, ha lennél olyan kreatív, akkor tudnál úgy időt tölteni egy lánnyal, hogy nagyon minimalizálod a kiadást, viszont ezzel párhuzamban ugyanolyan jól boldoggá tudod tenni.
Tudod hiába fektetsz valakibe pénzt, amit energiával kerestél meg, VAGY a szüleid(ami ilyen esetben már nevetséges, hogy felmerülhet nálad a pénz fogalma, mikor nem is a saját kezeddel keresed, nem tudod a valódi értékét), ha nem tudsz érzelmeket is belevinni a kapcsolatba.
Ha pénzben megtérülő "szolgáltatást" szeretnél, amit a nők tudnak nyújtani, akkor te nagyon nem barátnőt keresel, sokkal inkább k*rvát..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!