Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Ti mit vártok el egy kapcsolattól?
Megbecsülés, tisztelet, szeretet, megértés, türelem, kedveség, odaadás, közös érdeklődés, jó szex, igazi társ stb stb.
A szokásos sablon ami már kiment a divatból:D
26/f
Biztonsagerzet, egyutterzes, kozos tema, szenvedely, vagy, oszinteseg.:)
15./L
Tudunk beszélgetni és programokat csinálni nem csak dugni..
Legyen kölcsönös a bizalom, megbecsülés, ilyenek.
Egy szóval (na jó kettő): társam legyen.
21/F
Köszönöm a válaszokat :) én amúgy 19/l, ha már kértelek titeket, hogy kort írjatok.
A kort azért kérdeztem, hogy a különbözô korosztályok ugyanazt várják-e el. És abból az indokból tettem fel a kérdést, hogy általánosságban mik az alapelvárások és abbol tanuljak :D
Én nem a kapcsolattól vártam bármit is, hanem attól a férfitól akivel összejövök.
Magyarul nem attól leszek boldog hogy kapcsolatom van, mert a kapcsolat önmagában még nem ér semmit. Az a lényeg, hogy akik benne vannak mit tesznek egymásért:)
Egyébként elég sok elvárásom van. Most tényleg soroljam fel mindet?
Külső: Az ideálom: 190 cm, barna szemű, sötétbarna rövid hajú, borostás, lightosan izmos: nem agyongyúrt, nem piszkafa. Fiatalabb nálam 3 évvel.
Nem dohányzik.
Emellett nem szőrtelenít,
nem szedet szemöldököt,
nem fest/zseléz hajat,
nem szoláriumozik,
nem jár kozmetikushoz,
nem hord lányos színű pólót :pl rózsaszín és társai, tehát semmi számomra férfiatlan dolgot nem csinál:)
Belső: szeret engem, képes kimutatni és kimondani az érzéseit, törődik velem, bújós-ölelgetős típus, őszinte, tisztel, nem a veszekedésben látja a problémák megoldását hanem megbeszélésben, Intelligens, humoros, van személyisége, vannak közös pontok az ízlésünkben, de nem vagy egyformák sem.
A hűség, és a bizalom alap, tehát :
nem kefél, csókol össze vissza másokat,
nem betegesen féltékeny
nem agresszív (fizikai-lelki bántalmazás)
Elfogadja hogy vannak férfi barátaim (is), ahogy én is elfogadom hogy neki is vegyes a baráti köre.
28 éves vagyok, házasságban élek. Amikor összejöttünk 4 éve, akkor is ezeket vártam el tőle, amit maximálisan teljesített, és teljesít a mai napig is.
Hát igen.. nem véletlen, hogy csak 24 évesen találtam rá... elég sokat kellett szelektálni, mire végre 1 hozzám illő pasit találtam.
Legyen legalább annyira hülye mint én és akkor jól meg leszünk.
A tiszteletes megbecsülős maszlagot szinte minden emberi kapcsolatra rá lehetne aggatni szóval mondjuk úgy hogy az az alap!
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!