Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen viselkedést vártok el ilyen helyzetben egy pasitól? Nyomuljon vagy inkább egy ideig ne keressen, viselkedjen mint barát?
Az első teljesen jól mondta.
Gyűlt már az évek alatt néhány ilyen tapasztalatom.
"Még nem állok készen egy új kapcsolatra./Most nem akarom elkötelezni magam." = NEM AKAROK TŐLED SEMMIT.
Volt hogy egy héttel később dugtam olyan lányt, aki éppen ott hagyott egy 2 éves kapcsolatot. Meg olyannal sem volt semmi, aki 3 hónappal volt hasonló hosszúságú kapcsolat után a szakítás után.
Ha egy lány azt mondja, hogy most nem akar komoly kapcsolatot, akkor hagyd ott a fenébe! Veled nem fog akarni sem most, sem később semmit. Hagyd a fenébe. Ismerkedj más lányokkal.
3-4
Ha az időt, amit belé fektetsz új, ismeretlen lányoknál való kezdeményezésbe fektetnéd, nagyobb eséllyel lennél sikeres.
Hát nekem bizony idő kell egy új kapcsolathoz, ha nincs türelme megvárni, nem érdemel meg.
Főleg egy 7 éves kapcsolat után.
Igenis, kell az idő, nem ugrok fejest egy kapcsolatba.
8: Igen, de te "csak" egy nő vagy. Te egy nőnek mondod el a véleményét: A sajátodét.
Én meg férfiként már sok olyan nővel kerültem össze, akik azt mondták "most éppen nem akarok többet/most éppen nem akarok komolyat".
És ezeknek az elképesztően nagy többsége úgy végződött, hogy totálisan nem lett semmi köztem és a lány között. Akkor sem, ha kész voltam hónapokat várni rá és vártam is. Neked biztos melengeti a szíved, hogy egy szakítás után van egy férfi, aki vár rád és bármikor beléphetnél egy új kapcsolatba, de egy férfiként (aki a férfiaknak akar jót) csak azt tudom mondani, hogy ne pazaroljanak az ilyen nőkre sok időt, mert esélyesen nem lesz velük túl hamar sem szex, sem kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!