Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 éves vagy afeletti lányok! Ha megismertek egy helyes pasit, ti minimum meddig vártok az első szexszel?
Női intuícióm azt súgja, hogy az 1. hozzászólón nagyon furcsán állna egy csipkés tanga, és valószínűleg még ki is kandikálna belőle egyik-másik alkatrésze. :-)
Hogy a kérdésre is válaszoljak, nehezen tudnék minimum időt írni, nem kreálok magamnak erre merev szabályokat, és nekem nem az a szempont, hogy a ne tartson könnyűvérűnek a pasi, hanem az, hogy megismerjem annyira, és meglegyen részemről az a bizalom, ami nekem ahhoz kell, hogy szeretkezzek egy férfival. Ha mégis kéne valami időtartamot mondanom, akkor pár hét, de nyilván attól is függ, hogy milyen gyakran tudunk találkozni, mennyi időt töltünk együtt azalatt.
ha én is kívánom a pasit nem hiszem, hogy sokáig tudnék vele várni (max pár hét) és nek azért mert egy könnyűvérű nő vagyok
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!