Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Jófiú, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Jófiú, vagy rosszfiú? Melyikről fantáziáltok szívesebben? És a valóságban milyen a párotok?

Figyelt kérdés

Persze, ennél a két végletnél azért árnyaltabb egy férfi személyisége, de valahogy fel kellett tennem a kérdést. :)

Tulajdonképpen az érdekel, hogy a fantáziáitokban inkább a balhésabb, agresszívabb, veszélyesebb, kiszámíthatatlanabb férfiak indítanak be, vagy inkább a kiszámítható, szabálykövető, illedelmes, tapintatos típus? És ehhez képest a való életben milyen a párotok? Elégedettek vagytok vele ilyen téren?

Korotokat is írjátok meg, légy szíves! Ha nem akarjátok, akkor csak nagyjából (tizen, huszon, harminc+ stb). Köszi!

2016. febr. 12. 09:34
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
26%

Én férfi vagyok, de igazából tudok mindkétféleképpen viselkedni. Amikor ismerkedek egy lánnyal természetesen kedves, figyelmes, udvarias próbálok lenni, ha ez megvan, és áttérünk a szexre, akkor ha a párom úgy gondolja, szívesen átváltozom a kedvéért rosszfiúvá. Magyarul tudok ilyen is, olyan is lenni. ;)

21/F

2019. jún. 2. 11:31
 22/25 anonim ***** válasza:
84%

Jófiú, egyértelműen. Rosszfiú csak annak izgalmas, aki nem élt még át igazi bántalmazást. Egy ilyen nőnek a szexuális ábrándjai hamar szertefoszlanának, ha egyszer megtapasztalná a valóságot.

A barátom biztonságérzetet ad nekem és ebben minimális szerepe van az anyagiaknak. Bármi van, ő mindig itt van nekem, bármit megoszthatok vele. Ha gyerekesen viselkedek, ha helytelenül cselekszem, ha gyenge vagyok, rá bármikor számíthatok. Néha már szégyellem is magam, mennyi türelme van hozzám. Megmondja a véleményét, de sosem bántóan és ha a saját hibámból kerülök bajba, akkor is kihúz belőle, nem él vissza a helyzettel, sosem várja a hálámat, pedig utólag mindig az vagyok neki.

És nem, nem tökéletes sem ő, sem a kapcsolatunk. A hangsúly azon van, hogy biztosabb lehetek az ő személyében, mint bármiben az életemben.

Ritka és különleges férfi, aki ilyen érzést tud nyújtani. :)

2019. jún. 2. 11:54
 23/25 anonim ***** válasza:
Nincs párom és eddig csak jófiúkat fogtam ki, nem is volt túl izgalmas egyikükkel sem a szex, szóval én is inkább a rosszfiúkról fantáziálok most már, aki sokkal határozottabb, tudja mit csinál velem, nem félve ér hozzám, dominánsabb. 18/L
2019. jún. 2. 12:30
 24/25 anonim ***** válasza:

Engen nagyon sokáig a rosszfiúk izgattak. Sok ilyen könyvet olvastam, lehet az a hibás. Egyszer kifogtam egy igazán rossz fiút, szerintem bőven elég is volt. Nem bántalmazott fizikailag, nem is csalt meg, csak a lelki része nagyon nehéz volt.(ha valakit érdekel, max privátban mesélek)

Ennek ellenére, egy túlzottan jófiúval sem jönnék össze. Hiszek benne, hogy van egy köztes állapot. :D

2019. jún. 2. 12:36
 25/25 anonim ***** válasza:

Szexben a rosszabb fiúkról álmodozok, viszont kapcsolatban egy igazán megértő és türelmes jófiú az ideálom. Tehát ha a mindennapokról van szó akkor "jófiú" legyen, de az ágyban szenvedélyes, vadabb, dominánsabb legyen, aki tudja mi a dolga és nem fél hozzám érni.

A párom jelenleg nagyjából ilyen, talán az ágyban lehetne dominánsabb, de így is nagyon jó vele.

17L

2019. jún. 2. 13:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!