Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Jófiú, vagy rosszfiú? Melyikről fantáziáltok szívesebben? És a valóságban milyen a párotok?
Persze, ennél a két végletnél azért árnyaltabb egy férfi személyisége, de valahogy fel kellett tennem a kérdést. :)
Tulajdonképpen az érdekel, hogy a fantáziáitokban inkább a balhésabb, agresszívabb, veszélyesebb, kiszámíthatatlanabb férfiak indítanak be, vagy inkább a kiszámítható, szabálykövető, illedelmes, tapintatos típus? És ehhez képest a való életben milyen a párotok? Elégedettek vagytok vele ilyen téren?
Korotokat is írjátok meg, légy szíves! Ha nem akarjátok, akkor csak nagyjából (tizen, huszon, harminc+ stb). Köszi!
Az igazán vad rossz fiúk a fantáziámban a nyerők.
Akik férfiasak, határozottak. Az az igazi ágyba dobós, falhoz vágós tipus.
Nyilván kis túlzással.
De tud finom és gyöngéd is lenni. Tudja mi a különbség erotika, szex, szenvedély között. Akivel a leg perverzebb álmaim is valóra tudom váltani.
Én 35 vagyok a párom 32 és pont ilyen.
A kiszámítható, illedelmes, kedves, igazi úriember típust kedvelem, aki gyengéd és odavan értem, elegánsan öltözik. 30 és 40 közötti. A férjemről inkább nem nyilatkoznék.
30+N visszahúzódó, de egyben nyitott vagyok.
Rosszfiúkról álmodozom és rosszfiú is a pasim.
19/L
Attol fugg milyen a kedvem, de a fantaziamban a "rosszfius" pasik szerepelnek. De az elejen kedves es csabito kell legyen, majd azutan a kemenyebb oldalat mutassa.
De ha valamilyen okbol kifolyolag kicsit sebzettnek erzem maga akkor a fantaziamban is a gyengedsegre es szenvedelyessegre van szuksegem.
Rosszfiut a valo eletben nem tudnek elviselni hosszutavon. De neha nagyon jol esik rgy ilyen ferfi karjaiban lenni.
A parom jofiu, viszont volt par ketes ugye, amit amiota velem van, beszuntetett. Nem birnam elviselni, semmifele illegalis dolgot nem birok elviselni a kozelemben. Tehat komoly kapcsolatra csak "jofiut" tudnek elkepzelni.
En egy eleg bolondos, de idegenek elott szegyenlos, csondes tipus vagyok. Viszont nagyon szenvedelyes es szexcentrikus vagyok.
18/L
hogy pofán vágjon meg megcsaljon?...
inkább aranyos jófiú
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!