Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, nők! Jófiú, vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Jófiú, vagy rosszfiú? Melyikről fantáziáltok szívesebben? És a valóságban milyen a párotok?

Figyelt kérdés

Persze, ennél a két végletnél azért árnyaltabb egy férfi személyisége, de valahogy fel kellett tennem a kérdést. :)

Tulajdonképpen az érdekel, hogy a fantáziáitokban inkább a balhésabb, agresszívabb, veszélyesebb, kiszámíthatatlanabb férfiak indítanak be, vagy inkább a kiszámítható, szabálykövető, illedelmes, tapintatos típus? És ehhez képest a való életben milyen a párotok? Elégedettek vagytok vele ilyen téren?

Korotokat is írjátok meg, légy szíves! Ha nem akarjátok, akkor csak nagyjából (tizen, huszon, harminc+ stb). Köszi!

2016. febr. 12. 09:34
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Jofiuu vonz!

Kulsoleg eleg kihivoan "igazi rossz nonek" nezek ki belul meg josagos vagyok nagyon is:)

2016. febr. 13. 06:44
 12/25 anonim válasza:

Vagánynak nem mondom magam. Nem jó,ha olyan a fiúd,aki kiszámíthatatlan. Az a legrosszabb,amikor azon töprengsz,hogy talán mással hempereg. Fiúk mindig azok jönnek be a csajoknak (először) akik helyesek,vagányak stb aztán pofára esnek,és akinek a vállán kisírják a bánatot az lesz nekik a tökéletes.

Nincs fiúm,csak egy jó barátnőm,akinek mindent elmondok,és ha megbántanak,az ő vállán sírok (persze nem ő az igazi :'D). Egy lány mindig álmodozik,de mindig az az igaz szerelem,amit nem látsz,majd rájössz,hogy ő kell.

14/L

2016. febr. 13. 19:18
 13/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Részemről mindenkinek ment a zöld. (A lepontozókat meg csókoltatom!)
2016. febr. 17. 11:01
 14/25 anonim ***** válasza:

Én a kiszámítható, illedelmes, tapintatos pasikat szeretem (viszont ne legyen nyuszi, vagy hallgatag!), akikből szex esetén elé tud jönni az állat is :) A cuki arc kifejezetten előny <3

Vagány típus vagyok. :)

26L

2016. febr. 18. 22:34
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Jófiúkról fantáziálok, ők izgatnak. A barátom is ilyen. Én félénk vagyok.
2018. ápr. 21. 11:43
 16/25 anonim ***** válasza:

Domináns férfiről ábrándozom és párom is ilyen.

22/N

2018. ápr. 21. 12:23
 17/25 anonim ***** válasza:
Rosszfiúkról fantáziálok és jófiú a pasim
2018. aug. 1. 12:07
 18/25 anonim ***** válasza:

Sajnos rosszfiúk.

Túl határozott, túl szenvedélyes, túl erőszakos, ha rólam van szó.

Csak sajnos az én fejembe a rosszfiúk úgy vannak meg, mint a filmekben/könyvekben. Rosszfiú, de mégis szerelmes és tud hűséges lenni meg elkényeztetni, közben kiállni magáért,ha nincs igazam. Na, hát a valóságban nyilván nem így van :D de a fantáziámba így van meg.

2018. aug. 1. 17:56
 19/25 anonim ***** válasza:
Draco Malfoy :)
2018. aug. 1. 23:41
 20/25 anonim ***** válasza:

Szexre rosszfiú, aki pimasz, perverz, vagány típus , aki spontan kiszámithatatlan vad .

Ferjnek figyelmes , kedves, kiszámítható , de perverz :D

Pont így válogatom meg a partnereim :)

Férj meg már eleve adott ;)

40+ nő

2019. jún. 2. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!