Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyéjszakás szexkapcsolat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás szexkapcsolat interneten?

Figyelt kérdés

Nos elkezdtem a neten ismerkedni férfiakkal,mert hiányzik a szex. Csak szexről lenne szó. Tegyük fel,ha lesz.pom ő meg kinyal elkaphatunk valami fertőzést?

Vagy hogy szokták ilyenkor a sz.pást megoldani,csak gumiban?

Hogy szokott zajlani egy ilyen találka?

Adnátok pár tanácsot mire figyeljek?

Sosem ismerkedtem még neten , ezért kérdem..

2016. febr. 11. 19:47
 1/6 anonim ***** válasza:
Legyen nálad gázspray/sokkoló.Nyilvános helyen találkozz vele ahol sok ember van.Csak utánna menj el vele...
2016. febr. 11. 19:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Szopásnál érdemes a gumi, de te nyalásnál nem nagyon tudsz védekezni. Elég nagy az esélye ismeretlen partnerrel a nemi betegségnek, így gumi mindenképp legyen. Mást nem nagyon lehet tanácsolni. Csak sok sikert kívánok, és élvezd!

22/L

2016. febr. 11. 19:53
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz mondani hogy ok, mindketten elmentek megvizsgáltatni magatokat előtte, papírt róla. Egyrészt jobban is fogod érezni magad, mi srácok meg bármit megteszünk szexért, hülye lenne nem elmenni orvoshoz ha erről van szó :D
2016. febr. 11. 20:00
 4/6 anonim ***** válasza:
Gumi legyen, és figyelj oda, hogy az alapvető higiénia legyen meg a srácnál. Találka nálam.
2016. febr. 11. 20:07
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha még nem volt HPV fertőzésed, azt szinte borítékolhatod. Nálunk férfiak 64% HPV vírushordozó, akik egyéjszakázásban aktívak azok meg kb. mind. [link]

Ha frissen borotválkoztál lent akkor a legnagyobb az esély.

Nálunk nők 1/3 megbetegszik ebbe egyszer, 3% meg folyamatosan küszködik vele, gondolom kb. ennyi az, aki össze-vissza dug.

2016. febr. 11. 20:17
 6/6 anonim ***** válasza:

hát, én még fiúként is kérek egy találkát, lányként meg aztán főleg erőltess egyet valami frekventáltabb helyen.

orálisan ha jól tudom, a herpesztől kezdve a testnedvekkel terjedő kórokat is elkaphatod, persze, ezért győződj meg arról, hogy partnered tiszta. Mondjuk meg is van a véleményem azokról, akik vmi nyavalyával vannak, tudnak róla és mégis szexelnek egy egészségessel.

nyilván nem visz mindenki magával orvosi igazolást ilyen találkozókra, de azért le lehet szűrni szerintem, hogy ki ápolt és ki egy igénytelen, mosdatlan tag.

Saját tisztaságodra is ügyelj.

Én megbeszéltem a csajokkal, általában beültünk azért meginni valamit, csak hogy oldódjon a hangulat, megcsókoltam őket, onnantól elkezdtek felizgulni, irány a lakás, ha lehet akkor min 1-2 órás szex, aztán ha este, akkor nekem belefér egy együtt alvás, jobb mint egyedül, ha nappal volt a "buli", akkor meg mindenki a maga dolgára.

Nálam eddig így zajlott.

Még figyelj az értékeidre, ha hót idegen, de ezt is leszűrheted, hogy nagy valószínűséggel milyen. Lényeg, hogy normális párt válassz csak szexre is vagy legalábbis, ő is csak szexkapcsolatot akarjon.

Remélem segíthettem, de ha még akad kérdés, válaszolok.

24F

2016. febr. 11. 21:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!