Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit 'szeretnek' a 30-40es pasik?
Megismerkedtem egy 37 éves pasival, eléggé bejövünk egymásnak, viszont a korkülönbség miatt leszögeztem, hogy köztünk maximum csak szexkapcsolat működhet. Belement, viszont nem tudom mire 'számíthatok'.
Mielőtt jönnének a 'Te mekkora egy r...nc vagy' válaszok, leszögezném, hogy eddig még csak egy partnerem volt.
És igen, lehet apakomplexusos vagyok, de ez van.:D
19/L
én 35 éves vagyok, és ugyanazt szeretem mint 15 évvel ezelőtt.
probáld ki vele a szexet és lehet köztetek még más is idővel. nincs ezzel a korkülönbséggel olyan nagy gond!
Én irigyelem a pasit :)
Pontosan az ilyen csajokat szeretik az ilyen korú pasik :)
22 éves srác vagyok és ez szerintem normális amit csinálsz.
Mikor 37 leszek, én is 19 éves csajjal szexelnék majd szívesen. Igaz, a mostani barátnőm is 20 éves :D
Ezt nem értem: ha apakomplexusos vagy, akkor miért csak szexkapcsolat lehet?
Pont ha apamintát keresel, akkor miért nem akarsz többet, mint csak szex?
40+ pasiként pont az ilyen lányokat szeretem. Az idő, a személyes ismerettség majd eldönti, hogy mi lesz belőle!
Irígykedem a pasidra! Sok szerencsét!
Több oka is van...Egy a korkülönbség, illetve nem igazán csípem a párkapcsolatokat, nem igazán nekem valók. Pasit sem tudnám elképzelni, mint 'párom' (személyisége miatt).
Nekem elég lenne ez a testi kapcsolat, érzelmek nélkül.:)
Köszönöm a válaszokat!
4: A házasságok 50-60%-a válással végződik 10 éven belül. Élethosszig tartó szerelem és kapcsolat már csak a mai nagyszülők generációjánál van. Nincsenek illúzióim, akármennyire is szerelmes vagyok éppen.
Többet ártanék magamnak, ha álomvilágban élnék.
"viszont nem tudom mire 'számíthatok'"
Az 1980 előtt születetteknek kampós farka van. Azt esetleg nehéz lesz megszokni az elején, de utána megy majd minden, mint a karikacsapás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!