Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat működhet ha érzelmes típus vagyok?
Sajnos nagyon régóta nem találok párt magamnak viszont a szexet igényelném. Szerintetek jó vagy inkább rossz ötlet szexpartnert keresni ebben a helyzetben? Van valakinek tapasztalata?
24/L
Neked nem való sztem. Tuti beleszeretsz - és fájni fog.
Vagy alkalmazd, amit én: olyan srácot keress, aki jófej, de benne van "a hiba", ami miatt kapcsolatra nem kéne. (Hűtlen típus, pl., de bármi ami kizáró ok lehet neked)
Szerintem nem működne, ha érzelmes vagy akkor inkább várj normális kapcsolatra, már ha nem akarsz sérülni.
22/f
Akár érzelmes típus vagy, akár nem rossz ötlet. Amíg az embernek szexkapcsolata van, nem keresgél, csak dagonyázik egy langymeleg, semmitérő kapcsolatban. Rakosgatja egymásra a napokat, amíg azok egyszer csak rádőlnek, és akkor rádöbben, hogy elmúlt a fiatalsága, és elcseszte az életét.
A párkeresés fájdalmas és kényelmetlen művelet, tudom. Sok szenvedéssel jár, de csak ez vezet a boldogsághoz, hidd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!