Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolat működhet ha érzelmes típus vagyok?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon régóta nem találok párt magamnak viszont a szexet igényelném. Szerintetek jó vagy inkább rossz ötlet szexpartnert keresni ebben a helyzetben? Van valakinek tapasztalata?
24/L
2016. febr. 8. 19:59
12/13 anonim válasza:
Nekem működött, pedig érzelmes típus vagyok. Az érzelmességem nem azt jelentette, hogy beleszerettem az első dugás után, ezért működött.
Így is előfordult, hogy kötődni kezdtem az illetőhöz, ilyenkor kértem, hogy szakítsuk meg a kapcsolatot. Ugyanez történt, ha őrajta láttam hasonlót, de én nem éreztem mélyebben semmit.
Aztán olyan is megesett, hogy a másik is kötődni kezdett hozzám. Ebből lett szerelem, együtt járás, párkapcsolat, a legutolsóból pedig házasság.
13/13 anonim válasza:
azt hiszem, hogy a 12-es válasz tökéletesen lefedte a legföbb lehetőséget. elvben működhet egy érzelemmentes, csak szex kapcsolat, de csak addig, amíg mindkét fél érzelemmentes és nem igényel ennél öbbet. viszont egyrészt ebben meg lehet rekedni, ahogy valaki más is írta, másrészt egy idő után könnyen előfordulhat, hogy egyik vagy másik fél többet akar és onnantól nem működik és ez mégrosszabb lehet, mint szex nélkül. főleg, ha érzelmes vagy. viszont, ha meg jól alakul a dolog és mindketten többet akartok, akkor akár össze is jöhettek, ami akár nagyon jól is alakulhat. sajnos a kimenetelét nehéz megjósolni. volt már itt olyan, aki arra panaszkodott, hogy hiába akar csak szex kapcsolatot, mindig olyan pasikba fut bele, akik egy idő után többet akarnának, ő meg hiába nem. ezt sajnos nem láthatod előre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!