Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van most szexkapcsolatotok? Ha igen, mióta tart? Előfordult már, hogy párhuzamosan több emberrel is összejártatok? F
Figyelt kérdés
2016. febr. 7. 14:25
1/12 anonim válasza:
Én itt keresek ezt igénylő lányokat.
F
3/12 anonim válasza:
Volt és előfordult.
Nem kérek privit.
4/12 anonim válasza:
Életemben ilyenek voltak.
4 lánnyal egy időszakban: 2 hét
3 lánnyal egy időszakban: 2-3 hónap
2 lánnyal egy időszakban: 6-7 hónap
Most 1-2 lány van (én sem tudom éppen hogy melyik hogy áll hozzám) és van 1-2 másik lány a láthatáron, akikkel nincs szex, de még lehet.
22/F
5/12 anonim válasza:
Csak volt, 2 hónapig tartott. Utána jött egy komoly(abb)nak mondható kapcsolat 6 hónapig, jelenleg pedig csak alkalmi kapcsolataim vannak.
23/F
7/12 anonim válasza:
Egy külföldi sráccal lett volna hosszabb is, de addigra már haza kellett jönnöm, csak 4 napot töltöttünk együtt, de azt intenzíven. Nyáron remélhetőleg jön hozzám látogatóba.
21n
8/12 anonim válasza:
igen, 5 hónapja tart :D és volt már olyan h másik sráccal is szexeltem
9/12 anonim válasza:
Van és volt már olyan, hogy egyszerre több volt. N
10/12 anonim válasza:
Igen volt, most is tart kb 4-5 éve tart a viszonyunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!