Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a szexkapcsolatról?
Nehany honappal ezelott kezdtem ebbe bele, mivel nem vagyom kapcsolatra, a srac sem, akivel egyutt vagyok. Nem tartjuk a kapcsolatot rendszeresen, mikor talalkozunk, elotte kicsit dumalunk, ritkan bulizunk is egyutt.
Azonban sokszor hallok erre negativ kritikat, nem ertem miert. Nektek mi errol a velemenyetek, esetleg szemelyes tapasztalatotok?
19/L
Emberfüggő, vannak, akiknek elég, ha az adott illetővel csak lenyomnak pár menetet, aztán el is köszönnek egymástól, de vannak (és én is ezek közé tartozom), akik ennél egy szexkapcsolatban is többet igényelnek. Ahogy látom ti is inkább ehhez a táborhoz tartoztok, szerintem semmi elítélendő nincs ebben. A sok irigy véleményével pedig nem kell foglalkozni. :)
28/F
Nekem erről csak annyi a véleményem hogy kezdenék én is szexkapcsolatot, csak ott a probléma, hogy nincs hozzá partner.. :')
19/F
Egyébként már magát a kérdést sem értem minek teszed fel, mindenki éli a saját életét a saját belátása szerint és mindenki azt enged be a saját életébe olyan értékrenddel és múlttal amilyennel akar. Ilyen egyszerű az egész. Úgysem fogsz változtatni, ha most 10 ember leírja, hogy szerinte ez milyen helytelen dolog. Bár ha már ilyen kérdést kiírsz nyilván valamilyen kétségek vannak benned.
"nem ertem miert"
Mert különböző személyiségek vagyunk, vannak olyan emberek akiknek a szexualitás nem megy úgy, ha nincsen mögötte érzelem, mert egy darab húsnak éreznék magukat. Pár napja volt egy kérdés, hogy egy lány részegen belement egy egyéjszakás kalandba és utána napokig sírt, a te lelkedet meg egy kicsit se terheli ez meg ez a tudat, különböző személyiségek vagyunk és ezzel nincs is baj.
Mondjuk az irigységet nem tudom miért hozzátok fel az ilyen jellegű kérdéseknél mindig, nyilván ha egy nő írja, hogy szerinte rossz dolog, akkor nem él vele és nem is akar, ha irigykedne akkor ő is beadná a derekát ilyesmi dolgokra.
Eleteim, az elso hozzaszolot mi a f...ert pontoztatok le???
Teljesen egyetertek vele, ha eleg erett vagy hozza, es olyan beallitottsagu, akkor egeszsegedre.
Szemely szerint en se tartom rossz dolognak. Egy idoszakomban igenyeltem, jol is esett. Nehany szexkapcsolaton kivul csak hosszu (tobb eves) kapcsolataim voltak. Egy jelenleg is tart. :)
én is ilyenre vágyom :D 20f
de amúgy tényleg fölösleges azzal foglalkozni h ki mit gondol róla
Osztom az előttem szólók véleményét :)
Magam részéről én is szívesen benne lennék, ha lenne kivel... /F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!