Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok a szexkapcsolatról?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok a szexkapcsolatról?

Figyelt kérdés

Nehany honappal ezelott kezdtem ebbe bele, mivel nem vagyom kapcsolatra, a srac sem, akivel egyutt vagyok. Nem tartjuk a kapcsolatot rendszeresen, mikor talalkozunk, elotte kicsit dumalunk, ritkan bulizunk is egyutt.

Azonban sokszor hallok erre negativ kritikat, nem ertem miert. Nektek mi errol a velemenyetek, esetleg szemelyes tapasztalatotok?

19/L

2016. febr. 9. 16:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nálam nem opció. Nem vagyok az a típus.

S persze nem csoda, hogy ennyien helyeselnek neked, amikor könnyen kapható élvezetről van szó. Az emberek szeretik a könnyen kapható élvezeteket, de nem szeretik a munkát és a felelősségvállalást.

24/F

2016. febr. 9. 19:45
 12/15 anonim ***** válasza:

Én nekem sem működne így a dolog, bár már volt hasonló kapcsolatom, de elég csúnya vége lett.

Viszont itt nem tűnik, hogy túlzott kötődés lenne köztetek, úgyhogy csak nyugodtan, ha nektek jó, akkor nincs semmi gond.

2016. febr. 9. 20:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha erre vágysz, hajrá! Jó tud ez is lenni.
2016. febr. 9. 21:12
 14/15 anonim ***** válasza:

Nem. No. Never. Nein.

Ennyivel meztelenül kimehetnék az utcára is. Ami intim, az intim, nem tartozik akárkire. Ahogy nem veszem elő a nemi szervem az utca közepén, úgy nem fogom elővenni egy szép lány társaságában sem csak úgy.

2016. febr. 9. 21:35
 15/15 anonim ***** válasza:

Belemennék. De sajnos nincs hozzá partnerem.

18/f

2016. febr. 11. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!