Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés egy gangbang részesének lenni?
Nagyon jó, annyi a gáz, hogy folyton arra gondoltam, hogy nehogy valamelyik levegye a gumit vagy kiszakadjon, de amúgy élvezetes.
23L
Minek írtok ide? Én sem írok a gyereknevelés topikba. Én megőrülnék ha a társadalom szerint normális lennék. Suli, egyetem, munka, gyerek, család, 1-2 utazás, örülök ha eljutok a Balatonra évi 2x és évi 1-2 külföldi út. Ha ez a normális akkor tartsátok meg magatoknak.
A gangbang nekem jó. :) Puszi :)
Mert szerinted te a 8 általánosoddal több helyre eljutsz mint egy diplomás ember? Ilyen sok az óradíja a transziknak mostanában?
Te csak ne küldözgess puszikat mert hányingerem lesz.
Wir können in Deutsch sprechen. We can speak in Englisch. O possiamo parlare in italiano. 3 nyelven beszélek, folyassuk ahogy szeretnéd. Diplomám van, ha nekem ha lenne akkor tudnád hogy a tudás számít és nem a papír. Mi köze a tudásnak a gang banghez? :D
A puszit ironikusan írtam. Hozzád nem érnék Nő vagyok. Nem transz.
Englisch jól van. XD
ostoba transzvesztita
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!