Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor elmegy a csávó, akkor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor elmegy a csávó, akkor miért olyan rossz érzés folytatni?

Figyelt kérdés

Nyilván csávó vagyok én is, és már rég óta gondolkozom azon, hogy miért is olyan rossz, miután elmész, de folytatod az aktust és olyankor... nem is tudom mihez viszonyítani, fáj? Vagy nemtom :D

Próbáltam már utána de áhh csak szenvedés volt, zsibbadó érzés meg minden.

Ki mit tud mondani erről?

2016. febr. 3. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
ha olyan rossz érzés akkor ne csináld tovább mint a férfiak 99,99%-a
2016. febr. 3. 22:28
 2/7 anonim ***** válasza:
mert annyira érzékeny a makk azért, utána szerintem sokkal érzekényebb lesz, mint sok lánynál a csiklós orgazmus után amikor megduzzad a csiklójuk
2016. febr. 3. 22:31
 3/7 anonim ***** válasza:
69%

Evolúciós ösztön.

A hosszantartó aktus veszélyes, szabad prédává tesz a ragadozók ellen.

2016. febr. 3. 22:33
 4/7 anonim ***** válasza:
11%

Én voltam olyan pasival aki bírta tovább is, de a nagy részük igényelte közben a masszázst vagy kis szünetet. 5perc múlna már ment szinte mindenkinek, én Playmate alakú lány vagyok.

23É

2016. febr. 3. 22:35
 5/7 A kérdező kommentje:

a szám után F vagy N-t szoktak rakni, nem É-t :D

Hát én annak gratulálni tudok akinek utána is megy, mert oké hogy a nők többször is el tudnak menni egymás után, de egy férfi... nem hiszem hogy sokan képesek rá :D

2016. febr. 3. 23:05
 6/7 anonim ***** válasza:
mindenhova írja a kamu szövegeit ez a kis swinger mániás ratyi
2016. febr. 3. 23:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Nekem is eddig minden párom így volt. Gondolom az orgazmus utáni túlérzékenység. Én nő vagyok, de nekem is rossz. Igaz nem kell csak kb egy fél perces szünet de nekem is túlérzékeny mondhatni fájdalmas ha orgazmus után is olyan nagy lendülettel folytatják. De itt a válasz. Playmate alakú baratnőt válassz és elmúlik az érzékenység :D
2016. febr. 3. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!