Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként mikor többen hatolnak be egy nő azonos testnyilásába akkor nem furcsa (rossz) érzés mikor össze ér a férfi nemi szervük?
én még nem láttam csak ojat hogy egyik anál másik vagina
ugyan oda nem fér be másik
vagy orálra gondoltál
ám nem homis ez hanem bulis ijenkor nem számit ha összeérnek
buli az egész
Akinek ezzel fenntartásai vannak, az ne menjen gruppba!
Különben meg nem azzal foglalkozik közben az ember, eszembe sem jutott ezen agyalni.
Az élmény mindenért kárpótol:)
Egyáltalán nem fura, többesben pont ez a lényeg, hogy bármi megtörténhet és azt mindenki élvezi.
Aki ettől parázik, annak nem való a többes felállás, jobb ha nem vesz részt benne.
30 F
Egyetértek az előttem szólókkal, aki már ezen gondolkodik akkor annak tényleg nem való a gruppen.
Akkor lehet élvezni, ha mindenki elengedi magát, különben tiszta stressz lesz és élvezhetetlenné válik.
Egyébként meg az azonos testnyílásba (leginkább punci) kerül mindkét farok szerintem a legjobb dolog, ami történhet egy 3as felállásban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!