Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa irritáló fájdalmas érzés az óvszer felhúzása után és izgatás közben. Mi az oka?
Figyelt kérdés
Már harmadszor fordul elő hogy a barátnőmmel próbálkozunk de mintha fájna a péniszem vagy irritálna az óvszer. Mitől lehet vagy ha van akkor mi a megoldás rá ? (továbbra is óvszerrel akarunk védekezni)2009. nov. 16. 21:54
2/9 A kérdező kommentje:
Hát nemtudom ... :S Ezért írtam kérdést de jó lenne minnél hamarabb megoldást találni rá.
2009. nov. 16. 22:23
3/9 anonim válasza:
hát nem allergia. a barátnődnek nincs panasza? ha van akármilyen kicsi is akkor fertőzésetek van, doki. de egyébként is doki...
4/9 anonim válasza:
szerintemis allergia.
próbálkozzatok másik óvszerrel.
5/9 kolosszus22 válasza:
Allergiás vagy a gumira!
22/F
6/9 anonim válasza:
második vagyok, nehogy véletlenül ORVOSHOZ MENJ aki esetleg meg tudja mondani mi bajod.
7/9 anonim válasza:
tényleg ne menj, semmi értelme.
allergiás vagy a gumira, ehhez nemkell orvos.
8/9 A kérdező kommentje:
Fertőzés biztos nem. Csak engem irritál. Ha allergia akkor mit lehet tenni ellene mert gondolom más guminál is jelentkezni fognak a tünetek tabit meg nemakarunk használni (olyan válaszok nem kellenek h akkor ne csináljátok köszi) Valami megoldás vagy bevállt módszer ?
2009. nov. 18. 07:57
9/9 anonim válasza:
nem vagy latexérzékeny? am vannak latexmentes gumik, próbáljátok ki, ha az sem jó, akkor lehet hogy magára a gumira vagy allergiás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!