Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként mikor többen hatolnak be egy nő azonos testnyilásába akkor nem furcsa (rossz) érzés mikor össze ér a férfi nemi szervük?
Figyelt kérdés
Gruppen gangbang 3-as esetén.? Nem furcsa homokos érzés?2015. júl. 11. 17:28
11/16 anonim válasza:
Ha lenne szimoatikus srác, a barátnőm szeretné...
32/F
12/16 anonim válasza:
Nemhogy furcsa, de én nem is mozogtam csak a haver farkának dörzsölésétől mentem el a punciban. Azóta kicsit vonz a farok... Nem kicsit nagyon...
13/16 anonim válasza:
De az b*zi, aki hagyja, hogy a másik farka hozzáérjen az ő farkához! 😂😂
14/16 anonim válasza:
Mivel gumiban voltam, nem undotodtam tőle, de szerintem anélkül is ok lenne. Ennek pont az az izgalma, hogy nem zavar a másik, akkor is kell a nő...
Amúgy nem könnyű kivitelezni, mindig kicsúszott az egyik.
33/F
15/16 anonim válasza:
Utolsó! Neked is baj van az agyaddal! 😂😂
16/16 anonim válasza:
Nekem már volt ilyen felállás, ketten punciba gumi nélkül :) Meg sem fordúlt a fejemben, hogy esetleg búzás dolog lenne, hohy összeért a farkunk. Mind3unknak felejthetetlen élmény azóta is. 43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!