Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg srácok! Ti is utáltátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg srácok! Ti is utáltátok magatokat eleinte?

Figyelt kérdés
Ti is rosszul éreztétek magatokat elélvezés után? Én pl igen. Bár csak akkor ha meleg dologra csinálom. Már gimiben is így volt.

2014. febr. 1. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes, bár kissé félreérthető kérdés.

"Meleg srácok! Ti is utáltátok magatokat eleinte?"

Az "is" szót nem tudom hova tenni a kérdésben, mert több mindent jelenthet. Vagy a meleghez kapcsoltad és akkor azt mondod meleg vagy, vagy az utálathoz...

1. Abban hogy maszturbálsz semmi rossz nincs.

- Esetleg a családban olyan konzervatív felfogás uralkodik, amelyet belédneveltek óva-óvatlan

- Vagy saját magad nem tudtad/nem akarod még elfogadni, hogy szexuális téren mi újság van nálad (kiv. heteró / bi / meleg ). ezt még nem tudtam eldönteni én sem mert a kérdés kicsit félreérthető.

Én személy szerint soha nem utáltam magam, vagy néztem le magam e miatt. Én mondjuk meleg vagyok, tehát CSAK a fiúkhoz vonzódom,

2014. febr. 1. 23:13
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen de nyugi később elmúlik amint teljesen elfogadod magad
2014. febr. 1. 23:36
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nem mondhatni. Így is sokáig tartott elfogadni a dolgot, de sem masztinál, sem szexnél nem okozott rossz érzést a dolog.
2014. febr. 1. 23:41
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem egy időben azért volt, mert rájöttem, hogy csak a "kanosság" hajtott. Elélveztem, és elszégyelltem magam hogy úristen mit tettem...
2014. febr. 2. 00:52
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem utálat, hanem egy olyan keserű érzés, néha én is felkiáltok magamban "miért nem a láyokat szeretem!?! stb.."

Hidd el, ha elkezdesz srácokkal ismerkedni, lesz amikor jól érzed magad, s mivel többségében nem barátságot/párkapcsolatot keresnek hanem szexpartnert, így lesz olyan érzésed még bőven.

De, ez csak egy korszak minden meleg srác életében. El fog múllni. Pl. móta Comming Outoltam, sokkal kiegyensúlyozottabb voltam.

2014. febr. 2. 07:15
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem utálat, hanem egy olyan keserű érzés, néha én is felkiáltok magamban "miért nem a lányokat szeretem!?!

Nagyon igazad van, én is így voltam ezzel.

Szerencsére mára már sikerült elfogadni ezt a dolgot, letisztázni, nem volt egyszerű, de így jobb.

Ti is rosszul éreztétek magatokat elélvezés után? Én nem mondanám hogy rosszul éreztem magam, esetleg bűntudatom volt, bár volt néhány eset

2014. febr. 2. 14:58
 7/9 anonim ***** válasza:
96%
én az első alkalom (hát nem) utáltam magam,volt egy rossz érzésem,hogy talán nem ezt/így kellet volna.
2014. febr. 2. 20:06
 8/9 anonim ***** válasza:
96%
Igen, a kezdetek kezdetén, aztán rájöttem, hogy nincs ebben semmi utálnivaló, így is teljes értékű ember vagyok.
2014. febr. 3. 00:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Ha van aki megérti, pesti és passzív írjon. Jó lenne ismerkedni:)
2014. febr. 3. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!