Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kérdésem nökhöz szól, milyen érzés a hüvelyi orgazmus? Sokkal másabb mint á csiklóorgazmus illetve mennyivel tart több ideig? Ha hüvelyi orgazmusotok van akkor csikló már nem? A kettő egyszerrr lehetséges?
...Emberek. Ismeritek ti a saját vaginátokat vagy csak a gondolata tetszik és nektek varázslat ami történik?
Csikló. Láttatok már csiklót? Tudjátok, hogy néz ki úgy igazán? Tudjátok, miért van ott meg mire jó? Ismeritek ti egyáltalán a saját vaginátokat (nem...)?
# 6
Szerintem valószínűleg jobban ismerik a vaginájukat, mint bárki más. :-)
Értem, hogy arra akartál kilyukadni a 3. hozzászólásoddal, hogy bizonyos értelemben a hüvelyi orgazmus is csikló orgazmusnak tekinthető, mert a csikló egy annál jóval nagyobb és összetettebb szerv, mint aminek kívülről látszik, de ennek a ténynek szerintem túl nagy jelentősége nincs sem a gyakorlatban, sem a konkrét kérdés szempontjából, ha egyszer egyrészt egy teljesen másfajta stimulációval lehet előidézni a kétféle orgazmust, másrészt a nők túlnyomó többsége máshogy éli meg a kettőt fizikai érzetek jellege, kiterjedése, intenzitása stb. szempontjából.
# 8
Megkérdezhetem, hogy honnan derül ki számodra egy ilyen hozzászólásból, hogy valaki "ismeri-e az alapokat"??
Én csak annyit látok az általad kifogásolt hozzászólásokban, hogy szimplán leírták - a feltett kérdés megválaszolására szorítkozva, - hogy melyik milyen érzés, melyiket hogyan élik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!