Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit gondoltok erről? Ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok erről? Ha egy férfi hűséges akkor rögtön lepattintja aki bepróbálkozik nála?

Figyelt kérdés
Bevallottam a nőgyógyászomnak, hogy régóta kívánom.Azt mondta nagyon dekoratív vagyok,de nem lehet az orvos-beteg viszony miatt semmi.A második üzenet után meg azt mondta hogy ő elkötelezett és hűséges.Ha annyira hűséges nem rögtön erre kellett volna hivatkoznia?Azóta akárhányszor találkozunk kóstolgat és olyan mintha flörtölne.Nem értem most mi van?Vagy csak imponál neki hogy egy nála 10 évvel fiatalabb csajnak bejön?27N
2016. febr. 11. 14:43
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Utolsó, hányszor csaltak meg? :)

Én nem hibáztatnám, mi vagyunk együtt és kész. Mi fogadtunk egymásnak hűséget. Az megy akit lehet vinni. A magcsalásban a társak a hibásak, általában mindkettő.

2016. febr. 11. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!