Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az ha az ha nő megcsalja a férfit, akkor a férfi kidobja rögtön, ugyanakkor ha a férfi csalja meg a nőt, akkor a nő megbocsát neki? Ebben mi az értelem?
A nők emocionálisabb lények, mint a pasik. Bár mondhatnám azt is, hogy irracionálisabbak. :)
Te pasiként azt látod, hogy "szemét r.bnc, más farka járt benne, nekem már nem kell", ami tök jogos.
Egy nő azt látja, hogy "oké, de szeretem, és azt mondta, többet nem, és hát előtte annyira jó volt..."
Nem értelmet kell benne keresni, ha valaki végiggondolja külső szemlélőként józanul, hogy hát igen, ez itt el van rontva, akkor látja, hogy lépni kell. De aki benne van egy kapcsolatban, az nem az értelmet fogja látni, vagy legalábbis nagyon ritka az olyan.
(Egyébként a fenti erős általánosítás nem csak a nőkre, hanem az érzelmesebb pasikra is vonatkozik. Férfiban is láttam olyat, hogy csalta a nője, viszont fűt-fát megígért, és mennyire sírt, a srác meg hát ugye csak szerette...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!