Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom aggódik, hogy nem foglalkozom vele, mert nem válaszolok rögtön az sms-eire?
Minden nap ìrunk egymásnak 2-4 üzenetet. Péntek estétől vasárnap délutánig nála vagyok, ezen felül sokszor egy hétköznap esteis találkozunk, együtt vacsizunk. Már máskor is szóba hozta, hogy nem írul rögtön, miért. Mindig megnyugtatom, hogy dolgozom, vagy mást csinalok, filmezek, zuhanyzok stb.
Mindig mondta h hulye, es nem tudja miert aggódik. Heti többször mondjuk egymásnak h szeretlek".
A héten is volt jogy tobb ora volt mig valaszoltam. Nap kozben vegzem a dolgom, eszem, dolgozom, gépezem stb. De volt hogy en irtam neki eloszor reggel, hogy jo reggelt, stb stb. Erre ma irja h vmirol akar beszelni es h reméli átvészeljuk. Erre eljezdtem izgulni, bar gondoltam h ez a baja, mert egyik nap mikor nem valaszoltam neki 3 oraig irt sms t h minden ok e. Erre kiderult dms/ben h igen ez a baj, megnyugtattam h szeretem. Mobdtam este agyon puszilgatom. Ma este mek at hozza.
De valamelyest idegesit h ennyire paranoias.
Szerintetek ogazsm van? Nem hidzem h okoz adok neki ra h ketelkedjen a szeretetemben.
Amugy nagyon erzekeny, kedves, ragaszkodo.
En 22 l, o 24 F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!