Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? Ha egy férfi hűséges akkor rögtön lepattintja aki bepróbálkozik nála?
Figyelt kérdés
Bevallottam a nőgyógyászomnak, hogy régóta kívánom.Azt mondta nagyon dekoratív vagyok,de nem lehet az orvos-beteg viszony miatt semmi.A második üzenet után meg azt mondta hogy ő elkötelezett és hűséges.Ha annyira hűséges nem rögtön erre kellett volna hivatkoznia?Azóta akárhányszor találkozunk kóstolgat és olyan mintha flörtölne.Nem értem most mi van?Vagy csak imponál neki hogy egy nála 10 évvel fiatalabb csajnak bejön?27N2016. febr. 11. 14:43
1/11 anonim válasza:
27 évesen nincs túl sok logikád. Először közli veled, hogy orvos-páciens között nem lehet. Azért nem mondja elsőre, hogy elkötelezett, mert közöd nincs hozzá. De mivel elsőre nem fogtad fel, hogy nem érdekled, ezért a magánéletet nem nyomta a képedbe. Ő flörtölget, amikor te bevallottad hogy kívánod? ha annyira akarna már megdugott volna.
2/11 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy van felesége mert találkoztunk már az utcán amikor vele volt.Szóval ő tudta hogy én tudom hogy nem egyedülálló.Szóval elsőre is mondhatta volna hogy hűséges.Egyébként szerintem van valami közötte és az asszisztense között és nem kell neki másik szerető.Ennyi a probléma.
2016. febr. 11. 15:07
3/11 Lilalili válasza:
Undorító nő vagy hogy egy házas férfival kikezdesz. fúj
4/11 A kérdező kommentje:
közöd?Nem én vagyok az az egyetlen ilyen nő.Akit el lehet csábítani az úgyis elcsábul vagy velem vagy mással.
2016. febr. 11. 15:56
5/11 A kérdező kommentje:
Egyébként nem kikezdtem vele csak őszintén elmondtam az érzéseimet.A kettő nem ugyanaz.Nekem hiányzik a legkevésbé hogy így érezzek de erről nem tehetek ha így érzek.
2016. febr. 11. 16:05
6/11 Lilalili válasza:
az ilyenek miatt van a sok házasságtörés mint te
7/11 anonim válasza:
Hány ilyen kérdést írsz még ki, hogy a nőgyógyászoddal akarsz ba***ni?
8/11 anonim válasza:
Azért van a megcsalás mert a pár egyik tagja hajlamos rá... nem a 3. fél a hibás. aki lehet vinni azt vinni fogják. Puszi :)
23L
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi.Ezt írtam én is az előbb de mindenki a 3.-at hibáztatja.
2016. febr. 11. 16:52
10/11 anonim válasza:
Persze kérdező és utolsó előtti. Bezzeg ha a tu daszutok kefélne félre a másik nő lenne a legnagyobb qrva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!