Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos, semmitmondó életű nők? Miért nem elég nektek, ha a pasi csak átlagos?
Aaahh.... Tehát már az is a nők hibája, hogy egyes férfiak annyira igénytelenek, hogy màr mindegy, csak p¡na legyen, és válogatás nélkül megdugják, akit mrg lehet?
Mellesleg a nők többsége attól nincs feldobódva, se előrébb nincs tőle, hogy 10ből 9 megdugná. Mivel a többségük ennél jóval többre vágyik (vágyna.)
Mintha a férfiak nem pont ugyanígy lennének a nőkkel.
Kismilliószor kezdett ki velem ronda, ostoba "semmitmondó életű" férfi, pedig kifejezetten csinos, és értelmes nőnek tartom magam. És ezzel nem csak én vagyok így.
Mielőtt még jönnétek azzal, hogy nagyképű vagyok, leszögezném, hogy ez nem igaz. Nem tartom magam különlegesnek vagy bomba nőnek, de mérföldekkel jobban nézek ki a sok lenőtt hajú, edzőcipős bagózó lánynál, akik az utcán futkosnak.
Átlagos arcom van, de figyelek arra, hogy jó alakom maradjon, igényesen legyek felöltözve és mindig ápolt legyek. Ugyanezt elvárom egy férfitól is. Nem álmodozom gladiátor testű félistenekről, de nem vagyok hajlandó lejjebb adni az igényemet annál, mint amilyen én magam is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!