Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság miért van ennyi nagy korkülönbségű kapcsolat?
Régen hogy hívták párezer, pártízezer évig amikor a 18-23 éves nőt elvette a 30-40 éves férfi? Normális. Ma hogy hívják? Efebofília... (Ezt is ma tanultam)
6: Mikor oda jutok tudom magamról hogy 30-40 évesen is ugyanúgy hajtok majd fiatal lányokra, mint a korosztályomra is. Te ezt nem tudod magadról? Miért kellene valakinek a korosztályával foglalkozni?
Ha vonzóbbnak találok 35 évesen egy 20 éves nőt, mint egy 35 évest akkor miért ne hajthatnék a 20 évesre? Te nem arra hajtasz, akihez jobban vonzódsz?
3: Azt meg fel sem fogom hogy "foglalkozni kellene a problémával". Milyen probléma? Hol a probléma? Mi a probléma? Én nem látom.
22/F
Nyilván azért van ilyen mert az ilyen csajok pénzéhes ri***cok.
A 6-osnak meg igaza van.
#11 Jó reggelt, Csipkerózsika, 2016 van!
Szem becsuk, fül bedug, száj befog. Milyen probléma? Hol a probléma? Mi a probléma?
Eh.
13:
Ez pont olyan, mint amikor talán a kanadai miniszterelnök mondta, hogy a kormány tagjai miért 50%-ban nők? Mert 2016 van.
De ez nem magyaráz meg semmit.
Hallgatlak hogy mi van a kérdéssel kapcsolatban csak azért, mert 2016 van. Beszélj. Írj. Én pedig el fogom olvasni amit írtál. Hallgatlak.
Nagyon sokan az érettebb, komolyabb, tapasztaltabb párt keresik. Mindegy az, hogy nő vagy férfi. Akár életviteli szinten, akar sok esetekben szexben is.
Azt gondolom, hogy tükrözi ez a dolog azt a tényt is, hogy a mai generáció egyre gagyibb és életképtelenebb. Sótlanabb.... Kezd elferdülni, elkorcsosulni, társadalmilag is kifordulni önmagából. Értékrendek vesznek el a gátlással együt.... Szóval valahogy. Persze tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!