Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti járnátok 22 éves szűz lánnyal? (többi lent)
Hogy bánnátok vele másképp? Mennyit várnátok rá max. pettinggel és magával az aktussal? Utóbbinál ha ő fél évet akar, az sok szerintetek? Hogyan védekeznétek először ill. ti hogy képzelitek el egy a környezetet?
Légyszi ezekre is válaszoljatok, ha nem gond, ill. kort is írjatok, hány barátnőtök volt és volt-e köztük szűz?
Köszi előre is!
Az exemmel az aktussal 2 hónapot vártunk, akkor mindketten szüzek voltunk.
A barátnőmmel meg kb 1 hetet, de ő már nem volt az.
ha szerelmes lennék kibirnám azt a fél évet
nyilván lgyekeznék a legfigyelmesebb lenni,és csakis nyugodt környezetben.ahol elengedhetjük magunkat
8partnerem volt,egy volt szűz
29éves vagyok
Járnék, de a szexszel nem várnék két napnál többet, mert elmúlna a varázs. A barátságot a kapcsolattól a testi kapcsolat különbözteti meg. A harmadik szexmentes randi nálam már barátság.
42F, 26 év alatt 6 barátnő ebből csak a legelső szűz.
Ez függ attól hogy milyen jövőbeli tervetek van egymással.
Nekem személy szerint nem akadályverseny egy hölgy meghódítása és ezért az aktus után is akkora értékkel bír mint előtte. Ideális esetben a testi és lelki kapcsolat jól kiegyensúlyozott a két fél között és nem sorolódik egymás elé.
Ennyi idősen kíváncsi lennék miért szűz az illető.
Egyébként nem tudom, lehet.
OFF:
Ez komoly, hogy 2 nap, meg 1 hét max???
Ráadásul 1 szűznél???
Mikor a nem szűz nőket is leriban€ozzák, ha 1 héten belül szétdobja a lábát...
Én pl akikkel lefeküdtem 1. vagy 2. alkalommal, ott általában megállt a dolog, nem lett belőle kapcsolat...
9-es mégis ki rubancozza le? Az, hogy te nem kellettél komolyra az a te hibád.
Mert Szerinted 6 hónap az normális? Hosszútávon senki nem tolerálja az ilyen játszmákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!