Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg lehet bízni olyan pasiban aki régen eléggé kicsapongó volt?
Régen akit lehetett azt meg is dugott. Volt sok komoly kapcsolata és állítása szerinte amikor szerelmes volt nem ment félre.
De olyan nehéz elhinni, hogy nem menne félre mikor tudom milyen volt. Bár imád engem meg állítólag én vagyok a mindene, azért kicsit ott van bennem a félsz...
20-as évei elején csinálta ezt főleg, most 28 és (elvileg) az előző nőjét sem csalta meg akivel pedig elég rossz volt a viszonyuk az utolsó 1 évben, meg hogy mi másfél éve együtt vagyunk...
Szerintetek?
Nemet/kort is írjatok légyszi
Nem! Minden férfi megdugja akit lehet!
Ezt férfiként őszintén mondom! Aki mást mond, az hazudik, vagy egy impotens pocccs.
Nem hirtelen modott le róla, mondom már évek óta hűséges(-nek mondja magát) ha kapcsolatban van.
Már nem mozog azokkal az emberekkel akikkel ilyen szándékkal ment bulizni, csak velem megy vagy olyan emberekkel akiket ismerek és tudom kiben bízhatok meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!