Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A prostiknak annyira tág a pinájuk, hogy egy átlag pénisz nem is szorul benne?
Az, hogy egy nő mennyire szűk, vagy tág, inkább genetika és "edzettség" kérdése, teljesen független attól, hogy ki mennyit szexel.
Mi például nagyon sokat szexelünk a párommal, naponta többször, elég vastag is, de egy pózváltás alatt is képes vagyok teljesen visszaszűkülni úgy, hogy alig tud visszajönni belém. :)
1. Ülj le fiam egyes, ekkora hülyeséget elhiszel? a pina nem tágul a használattól, még akkor se tágulna ha csupa extrém vastag farkú menne prostihoz. De elárom, többségében oda is átlagos méretűek járnak.
2. Mi az hogy szorul?? A pina ne szoruljon, hanem simuljon :)
Én pl kifejezetten nem szeretem a nagyon szűk puncit, nem kedvelem ha valami szorítja a farkam, egyszerűen feszüljön csak rá. Viszonylag vastag méretem van, volt már kellemetlenül szűk, a legszűkebb pont egy prosti. Na ő direkt edzett rá megfelelő módszerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!