Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Pénisz méret terén mennyire vagytok elfogadóak? Elég az átlag?
barátomét olyan 18nak saccolom
ha kisebb lenne nekem hiányozna az a pár centi de talán mert megszoktam az érzést hogy végigér bennem.
ha nagyobb lenne már túl sok lenne, nehezebb is befogadni meg bizonyos pózokban nem is annyira kellemes.legalábbis én nem szeretem amikor már a méhemet döngeti de szerintem ez egyénfüggő
20L
Az az igazság, hogy fogalmam sincs, mennyi lehet a valós átlag, de nekem biztos, hogy bőven elég az átlag alatti méret is, ráadásul több előnye van, mint hátránya - mármint számomra, mert nyilván nem vagyunk egyformák.
Pont ma is leírtam egy ilyen méret témás kérdésnél, 4. hozzászólóként, hogy miért, ha esetleg érdekel:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__egyeb-kerdesek__7..
Nem igaz hogy 15-20 között jó
Sok nő csak kitalálja de egyébként a hüvely maga 12 cm hosszú tehát 12 cm.nél hosszabb farokra valójában nincs szüksége egy nőnek mert azzal már lehet orgazmust szerezni.
Meg a nagyobb farokkal nem feltétlen hogy nagyobb az élvezet is.
Ezt nőként állítom mert nem egyszer bebizonyosodott hogy pl a 14 cm.es farkú barátommal sokkal jobban élveztem a szexet mint a 20 centissel
Mert egyszerűen ügyesebb volt
Szóval 12 cm felett senkinek sem kéne bánkódnia, csak a nők találnak ki ilyen számokat maguknak mi a jó.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!