Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők: Kinek jön be az itteni átlag szerint kicsi - 13 centi körüli pénisz?
Figyelt kérdés
2015. júl. 22. 19:33
1/10 anonim válasza:
Nem a méret a lényeg, hanem hogy szép, merev, ápolt, és kedvelem a gazdáját.
2/10 anonim válasza:
kijavitanálak igaz hogy a magyar átlag 14 körülvan pontosan nemtudom csak azt h europában németek után mi vagyunk a másodikak(mindenhol mérték nálunk kérdezték)de ha a gyakori kérdések átlagát nézed itt a beirt átlag a 18 centi:DD
3/10 anonim válasza:
nem a gyk n 18 centi hanem a valóságban 18
itt a gykn 13-14 eket irnak hibásan
a németek tesztjét meg ne nézd
a csajt kérdezd meg jo lesz e neki
4/10 anonim válasza:
Már a 14 éves gyereknek akkora...
Ez szerintem átlag alatti.
5/10 anonim válasza:
En nem ertem mi olyan hihetetlen abban hogy nekem 14 évesen 16,5 cm hosszu pocsom van -.-
6/10 anonim válasza:
én se ... pedig csak 19,5 cm, háá na mind1
13/f
7/10 anonim válasza:
Szerintem nincs vele baj. :) A barátomnak pont ekkora és élvezem vele a szexet. Sőt, a vibrátorom nagyobb, azt mégsem szeretem úgy, mint az ő farkát... :D
8/10 Prsklk válasza:
Ense 18cm 4-5-6centi vastag 13evesen xdd
9/10 anonim válasza:
Fu de istentelen buta tuskó majmok vagytok istenem-.- majd pont itt fogok kamuzni az anonim oldalon ti szanalmas hulyek hogy asnatok el magatokat de komolyan... 5-os voltam
10/10 anonim válasza:
mi a **** bajod van? Szart se érdekel hogy kamuzol vagy sem,, ne hidd már magad ilyen fontosnak.. De ha ennyire izgat én se kamuztam.
6-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!