Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért hitegetik a férfiakat a 14-16 cm-es átlag péniszmérettel?
Miért kell olyannal összejönni akit meg*aszott egy mozdony?
amugy meg nekem is 16 körül van talán vastagabb az átlagnál de van amikor meg kell állnom szex közben mert fáj a barátnőmnek.
Te pont ki fogtad az ilyen kis p*csákat
A csajok mérete sem szabványos.
Van akinek tág a hüvelye, van akinek szűk.
Volt tág barátnőm (farokkal ritkán tudtam kielégíteni, megtettem máshogy, mással, nem is a szex miatt lett vége). Az aktuális csajomnak meg néha még sok is a 13/5-ös farkam, mert, hogy feszíti, meg fáj, és óvatosan, mert NAGY! Nekem, az említett mérettel nagy! Hát nem. De neki ez nagy, mert ő szűk.
Valószínű mindhárom csaj tágabb puncival volt megáldva. Egyébként meg ha ezen ugatna bármelyik muff, hogy nem vagy elég nagy (bár nem hinném), akkor vágj vissza, hogy intim tornával ő is megtanulhatja megszorongatni a p.cs.det, sőt attól feszesebbé is válik a hüvelye, amitől neked is és neki is jobb lesz. De szerintem csak nem volt eddig szerencséd. A méret tényleg nem lényeg.
A kérdés kamu, a kérdező még csak a monitoron látott női nemiszervet, valószínűleg csak a kérdésével akarja megerősíteni magában, hogy bizony a méretei miatt nincsen barátnője közben meg tudja, hogy pont le se sza....ják a nők, hogy mekkora van a gatyádban, ha már együtt vagytok, csak nem meri realizálni magában, hogy bizony volna min változtatnia, de ahhoz ugye lusta így próbál okolni egy olyan dolgot amin változtatni nem tud.
14cm a péniszem és 4,8cm vastag soha egy rossz szót nem mondott rá egyik barátnőm sem volt akinek volt hüvelyi orgazmusa volt akinek nem (de annak mással sem). Egy normális nő nem küldi el a szerelmét azért mert neki kicsi a pénisze, hanem helyette ő kezd el intimtornázni... 25/F
Az, hogy rossz vagy az ágyban nem a méreteden múlik... Nekem sincs nagy, hosszra teljesen átlagos. Vastagságot meg nem tudom, soha nem mértem le.
A gond az, hogy még fogalmad sincs szerintem, hogy milyen pózokban tudnál mélyebbre hatolni és milyenekben feszülne jobban a barátnőd a f...ra.
Először szedj össze valahonnan egy kis szexuális kultúrát, mert sajnos ilyen sincs a legtöbb emberben. Utána lehet nyafizni.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!