Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eszméletlen jó pasi vagyok, viszont az ágyban átlag alatti. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy alig 10 percig bírom a szexet hamar elélvezek még akkor is ha előtte kivertem.. Valami tippet tudnátok mondani, hogy hogyan bírjam tovább? 20/F2015. aug. 10. 19:47
1/12 anonim válasza:
Adj képet.és Megmondom őszintén hogy eszméletlen pasi vagy e
3/12 anonim válasza:
Képezd magad (Mantak Chia-könyvek, ESZO - Elnyújtott szexuális orgazmus, ezek magyarul is elérhetőek; angolul rengeteg témába vágó könyv, videó és weboldal létezik)
4/12 anonim válasza:
Gyakorolj maszturbáció közben. Húzd el minél inkább. Próbáld kontrollálni magad és ne csak az orgazmust akard elérni. Lassíts.
21/F
6/12 anonim válasza:
Tanulj többet az erogén zónákról, és tapasztald ki a partnereidnél. Tartsd be a fokozatosság elvét; mindig a kevésbé érzékeny pontoknál kezdd, és onnan haladj befelé. Hagyj időt az előjátéknak, és sohase a nyalással kezdj! Szép lassan, érzékien. Amikor a partnernek minden porcikája lázban ég, onnantól messze nem kell még 10 perc sem.
7/12 anonim válasza:
ha olyan eszméletlen jó pasi lennél gondolom eszméletlenűl felizgatod a nőt.. :D
a párom sokszor sül el... elsőre.. de sosem áll meg nem önző, de volt rá példa, hogy annyira beinditott, hogy megelőztem... megesik :D
8/12 anonim válasza:
Hmm ez erdekesen hangzik,ha gondolod szivesen gyakorolgatnek veled:)
9/12 anonim válasza:
Szerintem 10 perc egyáltalán nem rossz! Ha így lenne a barátommal, akkor élvezném azt a 10 percet és szépen lassan fejlesztenénk a dolgon... :) Szex előtt nyald ki, élvezzen el, akkor meg főleg elég 10 perc is... N
10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat.
2015. aug. 10. 22:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!