Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A többi átlagos vagy átlag alatti pasi hogy csinálja, hogy nem teszi tönkre a tudat, hogy valószínűleg sosem lehet csinos barátnője?
Én már tönkre mentem benne,nem tagadom.Nemhogy csinos barátnőm,semmilyen nem lehet soha,mivel nem születtem helyesnek...
De ez van,el kell fogadni sajnos. :/
24/F
átlagos vagyok szép a barátnőm...nem ilyen hülyeségeken gondolkodtam...
22F
1.válaszolónak üzenem hogy, légy sikeres és pénzes és akkor bármelyik bomba csajt megkaphatod
pénz beszél, kutya ugat esete ez
Ha a pasi átlagos, miért nem jó neki az átlagos lány?
Ha átlag alatti, miért nem jó az átlag alatti lány?
Szerintem átlagos pasinak is lehet szép barátnője! Nekem volt már modell barátnőm is, pedig akkoriban elég túlsúlyos voltam!
De szerintem fontosabb dolgokat is figyelembe kell venni párválasztáskor, mint a külső... Nem mondom, hogy a külső nem számít, mert azért szükséges, hogy egy egészséges szexuális vonzalom meglegyen! De egy átlagos, vagy átlag alatti csajnak is lehet megfelelő szexuális kisugárzása, és innentől nem akadály a külseje...
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!