Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak számára melyik figyelemfelkeltőbb? kifogástalan alak átlagos ruhával vagy rendkívül csinos ruhák átlagos alakkal?
tudom h több féle variáció is létezik,illetve az arctól és a belső értékektől is ebben az esetben tekintsünk el, most konkrétan ez érdekelne:)
légyszi kort is.
Először a másodikon akad meg az ember szeme.
Aztán az elsőn
Xenophilius:
Egyáltalán nem biztos, hogy neked kellene fizetni a ruháit. Biztos megtudná magának venni.
köszönöm a válaszokat:)
amúgy a kérdés azért merült fel bennem mert jópár hónapja kondizom,így az alakom is sokkal jobb lett viszont ezzel párhuzamosan az öltözködésem is átalakult.kondi előtt elég vékony voltam és a csinos ruhákkal akartam kompenzálni,most meg nem ritkán fordul elő h csak felkapok egy farmert(ami már jól áll,hiszen van benne combom fenekem) és hozzá egy sima felső...tehát ha azt vesszük kissé "igénytelenebb" lettem ruha téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!