Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A nők miért hitegetik a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért hitegetik a férfiakat a 14-16 cm-es átlag péniszmérettel?

Figyelt kérdés
Az én méretem 15.5-16 és 4 cm (hossz és vastagság) 23 éves vagyok, eddig három kapcsolatom volt. Az első kb 1,5 évig tartott annak ellenére, hogy egyszer sem tudtam kielégíteni, de nagyon szerettük egymást, viszont egy idő után elhidegült tőlem és lelépett egy sportos pasival (kíváncsi lennék a méretére). A másikkal egy 4 hét katasztrófa volt, az első alkalommal kiröhögött az ágyban és meg elküldtem a fenébe. A mostani 6 hónapos kapcsolatnak pedig múlt héten lett vége, szintén abból az okból, hogy a csajnak nem voltam elég nagy. Ezek közül csak a második volt talán ribi, szóval azt sem lehet mondani, hogy mind felszínes volt. Persze jönnek majd a kommentek, hogy nem vagyok technikás, persze. Sportos alkatú vagyok és az első barátnőm is sokszor bevallotta, hogy nem érez semmit annak ellenére, hogy nagyon odafigyeltem mindenre, pedig vele nagyon sokat együtt voltam. Szóval tényleg nem értem, hogy a nők miért nem képesek megmondani az igazat, hogy nekik márpedig a 17-19/5 az igazi és tökéletes. Igaz olvastam olyan fórumot, ahol őszintén beszéltek erről a dologról, de szinte mindenhol nyomatják ezt a kamudumát, hogy elég a 14 is csak legyen "technikás". Komolyan mondom röhej. Igaz, hogy az egyik gyk kérdésnél meg egy női magazin fórumának egyik topicjában is az első kb. 5 kommentelő szerint a 17 a minimum és a 19 az igazi, de nyugalom srácok, nem kell aggódni, nem a méret a lényeg (csak legyen elég nagy), aha értem (már nem emlékszem hol találtam, akit érdekel megkeresi).

2015. aug. 26. 14:32
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
88%

Őszinte leszek: Tapintatból nem mondtam senkinek, ha nem gyakorolt elég mély benyomást rám.

Miért alázzak meg egy férfit, ha épp azt kicsinylem amitől férfi?

Veleszületett adottság, mint a bőrszín vagy a magasság ez kb olyan lenne mintha azt mondanám nagyon jó fej vagy csak kék a szemed...

Egyébként gésa golyóval,Kegel féle hüvely tornával kondicionálom az izmokat így a mozsárágyú és a síp között bárhol meg tudom találni a számításomat.

2015. aug. 26. 15:12
 12/27 anonim ***** válasza:
Minden a harmonián múlik. Ha egymásra hangoltok, akkor a kicsi sem kics és a nagy sem nagy. Ha gondoljátok irjatok lányok.
2015. aug. 26. 15:17
 13/27 A kérdező kommentje:
Egyébként meg most örülnék egy spontán közvélemény kutatásnak, hogy kinek milyen vastag a fallosza, mert talán nem a hosszt, hanem a vastagságot kellett volna kiemelnem a kérdésben (ami ugye jóval fontosabb). Azt meg ne mondja senki, hogy a 4,8 cm és 3,8-4 cm (enyém) között nincs különbség. Na akkor várom a kommenteket, kinek milyen vastag a pénisze:
2015. aug. 26. 15:18
 14/27 anonim ***** válasza:
51%

12/3

eddig sose volt gond, nyugi,

32F

2015. aug. 26. 15:24
 15/27 anonim ***** válasza:

Igazad van.

Én az itteni kérdéseket összesítettem, a trollokat kizártam és nagyjából azokat is kiszűrtem akik tucatszor beírták ugyanazt a választ, az eredmény 455 válasz alapján 17,3cm ideális hossz jött ki.

Az index.hu-n 111válasz alapján 17,84cm jött ki. A szavazzatok.hu-n 18,3cm.

2015. aug. 26. 15:32
 16/27 anonim ***** válasza:
83%

Amúgy a legtöbb férfi hazudik a méretéről, iszonyatosan nagyot :D

Nekem a tényleges, mért méretem, nem benyomva mérőeszközt, 16cm, vastagságra olyan 4,5-4,8. A csajok rendszeresen felülbecsülték, 18cm körülire.

Igaz a valódi 16cm-ből olyan jó 17,5 a használható, mert igaz h dagadt nem vagyok, de arra a tájra is eléggé hízok.

Ezzel a mérettel a felemelt lábú előlről, és a sima hátulról pózokban méhszájat is érek páromnál.

Amikor 3asra készültünk párommal, akkor olyan 15-18cm körülit kerestünk kukiméretban, a puncis DP miatt, mert oda tényleg hátrány a 15 alatti. Háát akik 18cm-nek reklámozták, azoknak a camozás alapján alig volt 16 általában.

Akit végülis választottunk, annak elvileg 17 volt, de a helyszínen kiderült, h kisebb mint az én ténylegesen 16osom :)

Amúgy meg jót röhögtem az egyik 40 akárhány százalékos nyominger válaszán, aki szerint a szexmániás csajoknak kicsi a 15-16.. a szexmániásoknak lehet h az, viszont a szexet tényleg élvező, szexkultúrával rendelkezők nem méret alapján rangsorolnak.

Viszont, ha ti a 12-13cm-es farkatokra azt mondjátok h 15-16 akkor ne csodálkozzatok, h a 15-16-ra mondják hogy kicsi. Mondjuk 12 cm-el is lehet orgazmust okozni, ha elég vastag, és 4cm már az!! az orgazmusért felelős idegek a punci felső harmadában vannak.

Frigid, hideg 3,14nájú csajoktól ne várjatok sokat.

A páromnak ha kitágítom, felmegy az egész kézfejem, 5 ujj.

Ha nem így élvez el, akkor nemhogy a farkamra ráfeszül az előbb még "barlangnyi" puncija, hanem egyetlen ujjamra is, de csak mert ÉLVEZI TÉNYLEG amit csinálok.

Aki hüvelyi orgazmusra képtelen , azt nem elégíted ki 20-25össel se, csak szegény csaj azt hiszi, hogy neki attól jó. Annyi igaz is, hogy a csajok egy részét látványra, meg érzésre vonzza a nagyobb méret, de orgazmusuk nem feltétlen lesz tőle. A "kitöltöttség" max. fokozza a vágyukat, vagy izgatja őket.

Amelyik lány meg tényleg képes a hüvelyi orgazmusra, annak bizonyos méret felett mindegy, h mekkora, mert ha JÓL CSINÁLOD akkor a 16ostól is meg a 20astól is elmegy!

max nem izgatja az átlagos méretű farok, de ezen nem kell meglepődni, csesszétek meg, köztetek is sokan fikázzák a kis mellű lányokat. vagy kicsinek mondjátok a B-s méretet, ami közepes is lehet.

Vannak ilyenek csajban is, akiknek kicsi ami amúgy átlag.

Kedves kérdező te meg egyértelműen balfa sz vagy!

2015. aug. 26. 15:52
 17/27 anonim ***** válasza:
15ös, a nők nem tudják mekkora az a 16cm, a pasik meg nem akarják tudni :D
2015. aug. 26. 15:53
 18/27 anonim ***** válasza:
Tehát ha ideális hossz alapján akarsz dönteni, akkor csak olyan nőket szabad kérdezni akik előtte pontosan megmérik :D
2015. aug. 26. 15:54
 19/27 anonim ***** válasza:
74%
Kell egy kutatás 1000nővel akik 12-től 20-ig minden méretet kipróbálnak ugyanolyan vastagsággal és technikával, orvosi ellenőrzéssel és aztán megmondják melyik volt a legjobb, így kiderülhetne az igazság:D
2015. aug. 26. 16:03
 20/27 anonim ***** válasza:
64%
Igazából ez olyan lényegtelen :) aki balfa sz a szexben az akkor is bal f asz marad ha hirtelen megnő neki 20cm-re.
2015. aug. 26. 16:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!