Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért hitegetik a férfiakat a 14-16 cm-es átlag péniszmérettel?
Őszinte leszek: Tapintatból nem mondtam senkinek, ha nem gyakorolt elég mély benyomást rám.
Miért alázzak meg egy férfit, ha épp azt kicsinylem amitől férfi?
Veleszületett adottság, mint a bőrszín vagy a magasság ez kb olyan lenne mintha azt mondanám nagyon jó fej vagy csak kék a szemed...
Egyébként gésa golyóval,Kegel féle hüvely tornával kondicionálom az izmokat így a mozsárágyú és a síp között bárhol meg tudom találni a számításomat.
12/3
eddig sose volt gond, nyugi,
32F
Igazad van.
Én az itteni kérdéseket összesítettem, a trollokat kizártam és nagyjából azokat is kiszűrtem akik tucatszor beírták ugyanazt a választ, az eredmény 455 válasz alapján 17,3cm ideális hossz jött ki.
Az index.hu-n 111válasz alapján 17,84cm jött ki. A szavazzatok.hu-n 18,3cm.
Amúgy a legtöbb férfi hazudik a méretéről, iszonyatosan nagyot :D
Nekem a tényleges, mért méretem, nem benyomva mérőeszközt, 16cm, vastagságra olyan 4,5-4,8. A csajok rendszeresen felülbecsülték, 18cm körülire.
Igaz a valódi 16cm-ből olyan jó 17,5 a használható, mert igaz h dagadt nem vagyok, de arra a tájra is eléggé hízok.
Ezzel a mérettel a felemelt lábú előlről, és a sima hátulról pózokban méhszájat is érek páromnál.
Amikor 3asra készültünk párommal, akkor olyan 15-18cm körülit kerestünk kukiméretban, a puncis DP miatt, mert oda tényleg hátrány a 15 alatti. Háát akik 18cm-nek reklámozták, azoknak a camozás alapján alig volt 16 általában.
Akit végülis választottunk, annak elvileg 17 volt, de a helyszínen kiderült, h kisebb mint az én ténylegesen 16osom :)
Amúgy meg jót röhögtem az egyik 40 akárhány százalékos nyominger válaszán, aki szerint a szexmániás csajoknak kicsi a 15-16.. a szexmániásoknak lehet h az, viszont a szexet tényleg élvező, szexkultúrával rendelkezők nem méret alapján rangsorolnak.
Viszont, ha ti a 12-13cm-es farkatokra azt mondjátok h 15-16 akkor ne csodálkozzatok, h a 15-16-ra mondják hogy kicsi. Mondjuk 12 cm-el is lehet orgazmust okozni, ha elég vastag, és 4cm már az!! az orgazmusért felelős idegek a punci felső harmadában vannak.
Frigid, hideg 3,14nájú csajoktól ne várjatok sokat.
A páromnak ha kitágítom, felmegy az egész kézfejem, 5 ujj.
Ha nem így élvez el, akkor nemhogy a farkamra ráfeszül az előbb még "barlangnyi" puncija, hanem egyetlen ujjamra is, de csak mert ÉLVEZI TÉNYLEG amit csinálok.
Aki hüvelyi orgazmusra képtelen , azt nem elégíted ki 20-25össel se, csak szegény csaj azt hiszi, hogy neki attól jó. Annyi igaz is, hogy a csajok egy részét látványra, meg érzésre vonzza a nagyobb méret, de orgazmusuk nem feltétlen lesz tőle. A "kitöltöttség" max. fokozza a vágyukat, vagy izgatja őket.
Amelyik lány meg tényleg képes a hüvelyi orgazmusra, annak bizonyos méret felett mindegy, h mekkora, mert ha JÓL CSINÁLOD akkor a 16ostól is meg a 20astól is elmegy!
max nem izgatja az átlagos méretű farok, de ezen nem kell meglepődni, csesszétek meg, köztetek is sokan fikázzák a kis mellű lányokat. vagy kicsinek mondjátok a B-s méretet, ami közepes is lehet.
Vannak ilyenek csajban is, akiknek kicsi ami amúgy átlag.
Kedves kérdező te meg egyértelműen balfa sz vagy!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!