Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek ez nagyon ciki?
Figyelt kérdés
arrol van szo hogy nme vagyok megáldva tul nagy férfisággal és ez miatt egengedtem barátnömnek hogy néha szxeljen nagyobb farku fiuval mert tudom hogy szereti a nagyobb méretet2016. jan. 22. 15:38
11/12 anonim válasza:
Nem hogy csak ciki, de nagyon szánalmas is. Téged nem lehet férfinak nevezni. Egy szánalmas kis csicska vagy. Azon csodálkozom, hogy van olyan nő aki egyáltalán szóba áll veled.
12/12 anonim válasza:
A nemi szerv a fejben van, nem a gatyában!
A nyitottság ahhoz, hogy egy lánynak örömöt tudj okozni, ujjal nyelvvel, és néhanap farokkal! (de az nem túl fontos)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!