Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok szerintetek ez nagyon ciki?
Figyelt kérdés
arrol van szo hogy nme vagyok megáldva tul nagy férfisággal és ez miatt egengedtem barátnömnek hogy néha szxeljen nagyobb farku fiuval mert tudom hogy szereti a nagyobb méretet2016. jan. 22. 15:38
1/12 anonim válasza:
Szerintem az, ha a te barátnőd, akkor miért más k**rogatja.
2/12 anonim válasza:
Igen, nagyon ciki. Szexelj vele úgy, hogy ne vágyjon nagyobb méretre.
3/12 anonim válasza:
egy nyomorult barom vagy, nem vagy férfinak nevezhető.
4/12 anonim válasza:
K**va a barátnőd, erről ennyit.
5/12 anonim válasza:
Ez elég érdekes...Barátomnak sincs éppen a legnagyobb szerszáma, de eszembe sem jutna ilyen butaság... Szerintem az a lényeg, hogy tudd használni. Nem pedig a mérete.
6/12 anonim válasza:
Szerintem meg kamu a kérdés, s ez csak elmélet, mert a kérdező meg van ijedve. Legalábbis remelem!
7/12 anonim válasza:
"mert tudom hogy szereti a nagyobb méretet"
Már rég rossz, ha neki ez mérvadó. Sajnálom, hogy vannak ilyen lányok.
8/12 anonim válasza:
ciki, de mindkettőtökre nézve. én biztos nem feküdnék le mással, ha szeretem a barátom, hiába lenne a másiknak nagyobb.
csináld úgy, hogy neki jobb legyen, és ne mással elégíttesd ki
9/12 anonim válasza:
Tuti kamu,ilyen barom nem létezik.. *-*
Ha mégis akkor változtass mert nem mehet így tovább..Csak van valami megoldás...
10/12 anonim válasza:
Nem a méret a lényeg, hanem az, hogy tudd használni. Te vagy a ciki, hogy egyáltalán ez eszedbe jutott, hogy más majd k*rogatja helyetted. Ennyi erővel, nem akarod hogy rád hasonlítson a gyereked, akkor inkább felcsináltatod valaki mással a csajt? A saját életedet Te éld, és ne más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!