Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ciki bugyi vagy egyéb-villantás sztorik?
Rolam mar rantottak le a bikini felsot a strandon, es volt mar olyan hogy felfujta a szel a szoknyam
2015. nov. 14. 14:39
Én ugyan férfi vagyok, de láttam már cikis villantást. :D
Ahol lakom, a főúton biciklizett egy idősebb asszony, bő szárú, nyári kosztümnadrágban. A nadrág végét bekapta a biciklilánc, és csípőig feltépte rajta a nadrágot. :D
Mondhatom volt röhögés. :D
2015. nov. 14. 14:51
Én ma láttam egy nőcit az utcán akinek a szél fújkálta a miniszoknyáját és alig bírta visszahajtogatni ;)
2015. nov. 14. 14:58
2. sztori, hirtelen eszembe jutott. Épp parkosítottunk, 2 munkatársam pedig ökörködött közben. Az egyikük az üre buszmegállóban épp húzogatta fel magát, mutogatva milyen erős. A másik pedig lerántotta róla a gatyát, (melegítő alsó) és premier plánban, ott virított a f...sz@, a forgalomban levő autósok nagy örömére. :D
2015. nov. 14. 14:59
Tesi óráról későn engedtek csak ki, a következő órán meg matekfogát írtam és a tanár olyan, hogyha valaki késik, az rögtön 2 jegy mínusszal indul... Tehát siettem mint az állat, és így megfeledkeztem a melltartómról (tesin sportmelltartóra cserélem a simát, aztán vissza) és szerencsémre pont fehér, picit átlátszós ingben mentem suliba, szóval kb minden látszott a melleimből... Legalább a doga ötös lett xdd
18L
2015. nov. 14. 15:46
Én fiú vagyok, de van egy brutál sztorim. Állatorvoshoz vittem a kutyámat és amíg várakoztam láttam, hogy az előtérben 2 kiskutya összeugrott. A gazdáik (2 lány) persze próbálták őket szétválasztani. Nyár volt, kb 40 fok, egyik csajszin miniszoknya volt, és ahogy leguggolt, hogy szétszedje a kutyákat, telibe láttam a kis bugyikát, ami a nagy fennforgásban kicsit félre is csúszott. Kb 3 mp volt az egész, de olyan merevedésem lett mint a szabadságszobor. Hatalmas élmény volt. Szép estét!
2015. nov. 14. 16:37
A nő a babakocsihoz guggolt le szoknyában széttett lábakkal, én meg pont ott mentem el előtte és premier planban láttam, ahogy a bugyi a nunihoz feszül. :)
2015. nov. 14. 18:32
Nyáron szakmai gyakorlat miatt másik városban voltam egy ideig albérletben. A legrövidebb út egy építkezés mellett vezetett. Nos, mentem mentem a kis egyberuhámban, kicsit késésben voltam. Már "hozzászoktam", hogy néznek, de akkor a szokásosnál is jobban bámultak, nagyon mosolyogva. Nem értettem, mondom biztos csini a ruha rajtam. Hát ja, bizonyos értelemben valóban... :D Ahogy siettem, a táska a súrlódás miatt egyre feljebb húzta a vékony ruhának az alját, és jobb oldalon (pont amerre a munkások is dolgoztak) kilátszott a bugyim. Ezt egy utcával később vettem csak észre. Olyan röhögőgörcsöt kaptam a saját hülyeségemen, hogy felhívtam egy barátnőmet, hogy elmeséljem neki, és hogy ne nézzenek annyira hülyének, hogy magamban nevetek... :D
22/L
2015. nov. 14. 22:03
csajszi miniszoknyaban a buszon elejtette a bérletét elsö ajtonal, lehajolt érte, én meg mögötte álltam 2 lepcsofokkal lejjebb.... csodálatos volt, a csaj teljesen elpirult én meg szerelmes lettem. azota se lattam öt, de a szivem megszakad ha elkepzelem, hogy mondjuk lehet pont most nyalja valaki azt a szépséget. háát ilyen az elet!
2015. nov. 17. 05:38
Nyáron egy nagyon lenge és kivágott felső volt rajtam. Kistesómat vittem le a játszótérre ahol valahogy lecsúszott. Úgy mentem hazáig az utcán, hogy a melleim szinte bimbóig látszódtak.
2015. nov. 17. 12:03
Kapcsolódó kérdések: